Redactia.ro
Home » Monden » Cum îl vede Monica Anghel pe Horia Brenciu? Cătălin Măruță nu s-a mai oprit din râs

Cum îl vede Monica Anghel pe Horia Brenciu? Cătălin Măruță nu s-a mai oprit din râs

Cum îl vede Monica Anghel pe Horia Brenciu? Cătălin Măruță nu s-a mai oprit din râs

Monica Anghel i-a provocat o criză de râs lui Cătălin Măruță în timpul emisiunii sale de la Pro TV. Artista a acceptat provocarea și a caracterizat mai multe vedete din România. Ce a spus despre Horia Brenciu?

Cum îl vede Monica Anghel pe Horia Brenciu? Cătălin Măruță nu s-a mai oprit din râs

Monica Anghel a acceptat invitația la emisiunea „La Măruță”, show unde a venit să-și promoveze recenta sa piesă. Cunoscutul prezentator nu putea să nu profite de ocazie și să o supună pe solistă unei noi provocări. Aceasta i-a pus pe ecran o serie de fotografii cu artiști de la noi, pe care vedeta trebuia să-i caracterizeze într-un singur cuvânt.

Cu unii a avut ocazia să colaboreze, iar pe alții abia dacă i-a văzut în viața reală. Cântăreața a fost nevoită să-i caracterizeze printr-un cuvânt pe cei pe aceștia, iar cu siguranță una din cele mai delicioase reacții a fost în dreptul lui Horia Brenciu. Monica Anghel a mărturisit că este un personaj extrem de obositor în anumite circumstanțe, moment în care cel care se află la cârma emisiunii a izbucnit în hohote de râs. Cel din urmă a mai întrebat-o încă o dată acest lucru, asigurându-se că își susține clar părerea.

”Pe alocuri este obositor”, a spus Monica Anghel la emisiunea lui Cătălină Măruță.

Mai mult, aceasta i-a caracterizat și pe alți colegi! Despre Anca Țurcașiu a spus că este superbisimă, Cătălin Crișan – Iglesias, Constantin Enceanu- haios, Costi Ioniță – Pitbull, seamănă cu el, Gabi Cotabiță – drăgălaș, Dan Bittman – don juan, Jador – exotic, Luminița Anghel – veselă, Marcel Pavel – perfecționist, Cristi Minculescu – bancuri, Nico – emoție, Puya – nonconformist, Sanda Ladoși – sensibilă, Selly – deștept, Theo Rose – frumoasă, Tdor Chirilă – atipic, Vlăduța Lupău – sexy.

Cum a afectat-o pandemia pe Monica Anghel

De asemenea, întrebată despre cum i-a mers în perioada pandemiei, Monica Anghel a susținut că nu a făcut nimic obișnuit, ci s-a adaptat vremurilor așa cum a făcut toată lumea. Mai mult decât atât, a mărturisit că s-a vaccinat în speranța în care criza sanitară să bată ușor în retragere și ca toată lumea să revină la normal.

”În perioada asta am făcut ce a făcut toată lumea, adică mai nimic. Non-concerte, non-evenimente. Ușor, ușor o să-și revină evenimentele. Când m-am vaccinat am zis că o să se termine cu nebunia asta, iar așa a fost. Totuși trebuie să avem în continuare grijă. Pe 1 iunie împlinesc 50 de ani și mă pregătesc pentru o nouă ăclătorie a vieții mele pentr încă 50 de ani. Deja mi-a spus fiul meu că e ziua copilului, că trebuie să facem ceva, să mergem undeva. S-a confiscat astfel 1 iunie”, a spus Monica Anghel la emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: