Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan. Cum se apără prezentatorul tv: „Eu zic să te aștepți și la un proces”

Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan. Cum se apără prezentatorul tv: „Eu zic să te aștepți și la un proces”

Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan.

Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan. În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan făcea dezvăluiri șocante într-o emisiunea online. Artista a declarat că este supărată pe Cătălin Măruță, afirmând că nu va mai merge niciodată în emisiune la el. Conforo acesteia, prezentatorul tv ar fi abătut apropouri la adresa ei dacă e însărcinată, iar acest lucru a deranjat-o pe vedetă. Recent, soțul Andrei a răspuns acuzațiilor cântăreței.

Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan. Cum se apără prezentatorul tv: „Eu zic să te aștepți și la un proces”

Cătălin Măruță, despre acuzațiile Alexandrei Stan. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a declarat că este supărată pe Cătălin Măruță, după ce acesta i-ar fi bătut apropouri despre o posibilă sarcină. Artista a mărturisit că s-a simțit deranjată de această discuție, precizând că nu va mai merge în emisiunea acestuia niciodată. Ei bine, prezentatorul TV a prezentat în emisiunea atât momentul cu artista din podcast-ul lui Damian Drăghici, dar și pe cel cu artista din emisiunea “Vara lui Măruță”.

Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că de foarte multe ori nu ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și de ce nu este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine. Dar lucrurile stau total invers și total diferit. Unde am scris eu despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu este cazul. Pentru că ai venit aici în emisiune și o să arătam momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut despre problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud aceste lucruri, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că niciodată noi nu am fi făcut așa ceva. Și drept dovadă stă materialul pe care o să-l arătam acum publicului (…)”, a spus Maruta.

Cătălin Măruță a izbucnit la adresa Alexandrei Stan

Soțul Andrei susține că artista minte în legătura cu tot ceea ce a declarat despre el, menționând că Alexandra a fost de acord cu toate discuțiile pe care le-au purtat în emisiune. Acesta i-a transmis un mesaj acid Alexandrei Stan, amenințând-o că va avea loc un proces. „Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți și să fim fair-play față de oamenii care ne urmăresc. Dacă vrei să intri în direct, te rog mult de tot s-o faci. Și lucrul pe care colegii mei l-au făcut și noi l-am făcut este faptul că momentul cu tine din emisiunea înregistrată, la care ai fost de acord și la care ai contribuit, a fost difuzat mai devreme, decupat din emisiunea respectivă. Acolo au fost discuțiile cu managementul tău și nu altceva. Dacă ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, dacă nu eu zic să te aștepți și la un proces pentru că e prea mult. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm. Pentru că și eu am familie, copii, părinți, am prieteni și nu aș vrea ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine”, a declarat Cătălin Măruță.

Etichete: