Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Artista este dezamăgită de prezentatorul tv

Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Artista este dezamăgită de prezentatorul tv

Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță.

Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că s-a căsătorit cu iubitul ei. În ultima perioadă, a apărut des în emisiunea lui Măruță, dar vedeta a mărturisit că prezentatorul tv a dezamăgit-o. Ce a făcut soțul Andrei?

Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Artista este dezamăgită de prezentatorul tv

Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, reușind să se facă cunoscută și pe plan internațional. În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra anunța că s-a căsătorit cu iubitul ei, luând pe toată lumea prin surprindere. După ce s-a întors de la Survivor România, artista a apărut de mai multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar se pare că relația lor s-a schimbat.

Alexandra Stan nu a primit acordul medicilor de a face un copil în perioada următoare, iar acest lucru l-a determinat pe Măruță să publice tot mai multe informații pe acest subiect. Deranjată și indignată că soțul Andrei a întrecut măsura, cântăreața a luat o decizie radicală. Invitată în platoul lui Măruță, Alexandra a refuzat să consume băuturi alcoolice, deși nu venise cu mașina personală.

Acest lucru l-a făcut pe moderatorul să insinueze că vedeta ar fi însărcinată. Pe parcursul show-ului a încercat să scoată mai multe informații de la blondină, dar aceasta s-a simțit deranjată de atitudinea lui. În podcast-ul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a spus că a decis să nu mai meargă niciodată în emisiunea lui Măruță. „Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult. (…) A trecut peste tot managementul meu, peste PR, peste casa de discuri, peste deciziile noastre. A scris niște lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum e o provocare pentru că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el spunea să nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Mi s-a părut foarte urât din partea lui și nu o să mai merg niciodată la el în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta. Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și tot ei m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. Pentru a-și liniști fanii, Alexandra a spus că nu este însărcinată, deși își dorește acest lucru.

Cătălin Măruță, implicat în mai multe scandaluri

Alexandra Stan nu este singura vedetă care se declară dezamăgită de atitudinea lui Cătălin Măruță. Soțul Andrei a fost implicat într-un scandal cu Alex Velea și Antonia. Numele celor doi a fost des vehiculat în emisiunea lui, iar acest lucru i-a deranjat foarte mult pe cei doi artiști.

Iubitul Antoniei și-a exprimat dezamăgirea, spunând că nu vrea să-l mai vadă niciodată pe Măruță, în ciuda faptului că au avut o prietenie lungă. „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea”, a spus Velea.

Ulterior, Maruta a încercat să facă pace cu Velea, postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „In prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final, însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends #nohardfeelings“, este mesajul postat de Cătălin Măruță pe pagina lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: