Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac. „Era o glumă toată povestea”

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac. „Era o glumă toată povestea”

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac.

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac. După ce Mihai Bendeac a răbufnit pe rețelele de socializare la adresa prezentatorului tv, Măruță a decis să dea cărțile pe față. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac. „Era o glumă toată povestea”

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Bendeac. Juratul de la iUmor a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj care a șocat pe toată lumea. Acesta a spus că soțul Andrei îl hărțuiește cu mesajele, pentru că nu a acceptat să apară în podcast-ul lui. Ulterior, Cătălin Măruță a dorit să spună adevărul despre această situație. Conform acestuia, Mihai Bendeac ar fi glumit. „De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de YouTube”, a spus Cătălin Măruță pentru impact.ro.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a postat un clip video pe rețelel de socializare în care declara că Măruță este foarte insistent, ajungând chiar să-l hărțuiască. Actoruul a spus că soțul Andrei l-a invitat în podcast-ul său, dar Bendeac l-a refuzat. Mai mult, acesta i-ar fi spus că în momentul în care va fi pregătit să apară în emisiunea sa online, îl va anunța. Cu toate astea, se pare că moderatorul tv de la Pro Tv nu ar fi acceptat refuzul lui Bendeac și l-a sunat de mai multe ori. Indignat de insistențele lui Măruță, Mihai Bendeac a răbufnit. „M-a invitat acum două luni la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

În ultima perioadă, Cătălin Măruță a fost implicat într-un scandal cu Alex Velea și Antonia, care susțin că prezentatorul tv se folosește de imaginea lor pentru a face audiență. Chiar dacă Măruță a spus public că în viitor se va împăcat cu Velea, iubitul Antoniei a fost cât se poate de categoric când a spus că nu există cale de împăcare între el și vedeta tv.

Artistul a spus că totul ar fi pornit după ce Cătălin Măruță l-ar fi jignit pe el, dar și pe iubita lui, Antonia, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro Tv. Alex Velea și-a exprimat dezamăgirea, spunâns că nu mai vrea să-l mai vadă pe soțul Andrei, chiar dacă cei doi au avut o relație lungă de prietenie. „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi“, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: