Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță. Declarațiile actorului. „Mă duc la Poliție”

Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță. Declarațiile actorului. „Mă duc la Poliție”

Mihai Bendeac este hărțuit de nimeni altul decât Cătălin Măruță. Actorul a vorbit public despre acest lucru. Care este motivul pentru care actorul a ajuns să amenințe cu Poliția.

Cătălin Măruță nu-i dă pace lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este „victima” lui Cătălin Măruță. Actorul a făcut totul public. Mihai Bendeac a povestit faptul că a fost contactat de Căătlin Măruță pentru a-l invita la podcastul său. Starul Antenei l-a refuzat pe acest dintr-un motiv bine întemeiat. Acesta a precizat că nu își dorește să aibă apariții publice atât de des și că îl va contacta el când va simții că este cazul și vrea să mai participe la un podcast. Prezentatorul TV nu s-a putut împăca cu refuzul din partea lui Mihai și a continuat să îi forțeze mâna pentru ca acesta să vină în cadrul podcastului său. Mihai Bendeac, vizibil deranjat de insistențele lui Măruță a decis să vorbească public pe pagina sa de instagram despre acest subiect și l-a rugat pe Cătălin să nu îl mai hărțuiască, ba mai mult, l-a amenințat că se va duce la Poliție dacă acesta va continua.

M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire (…) Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică.„, a povestit Mihai Bendeac.

Cătălin Măruță este în conflict și cu Alex Velea

Alex Velea tună și fulgeră cu toate că Măruță a vrut să facă pace cu el. Artistul a precizat că nu este prima dată când intră în conflict cu Cătălin Măruță și de acestă dată a sărit calul mult prea mult încât să-l mai poată ierta. Artistul este foarte supărat mai ales din cauza faptului că prezentatorul a profitat de imaginea Antoniei.

Alex Velea a precizat că dacă el vorbea despre Andra, soția lui Cătălin Măruță, nu crede că acesta ar fi fost încântat și ar fi vrut să dea la pace. Cântărețul exclude cu orice preț varianta unei împăcări cu Măruță și spune că ultimele episoade ale scandalului au pus capac definitiv prieteniei pe care au avut-o.

Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna(…)Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez„, a declarat Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: