Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, detalii despre salariul lui Cabral: „La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine“

Cătălin Măruță, detalii despre salariul lui Cabral: „La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine“

Cătălin Măruță și Cabral Ibacka sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi. Nu au nevoie de nicio prezentare pentru că orice român știe că soțul celebrei artiste, Andra, prezintă emisiunea La Măruță, în timp ce soțul Andreei prezintă emisiunea Ce spun românii, ambele la ProTV.

În timpul emisiunii de luni, 23 mai, Cătălin Măruță l-a sunat pe Cabral. Acesta era la filmările emisiunii sale și mânca cu poftă dintr-o pară. Soțul Andreei Ibacka a avut un schimb scurt de replici pe video, cu Măruță.

Cabral și Cătălin Măruță, schimb de replici, în direct, la tv

Cabral a avut o scurtă intervenție, printr-un apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Soțul Andreei Ibacka se afla la filmările pentru show-ul său, Ce spun românii. Atunci când a răspuns, Cabral mânca cu poftă dintr-o pară. Acest lucru  a continuat pe tot parcursul discuției pe care cei doi au avut-o, scrie Fanatik.ro.

Pe lângă asta, el și Cătălin Măruță au avut un schimb de replici, considerat amuzant de cei prezenți în platou. Totul a pornit de la faptul că prezentatorul de la Ce spun românii i-a zis colegului său că, spre deosebire de el, muncește și este obosit.

Cabral a insinuat ca Măruță este ajutat de cei din emisiune și nu depune prea mult efort la serviciu. Pe de altă parte, acesta i-a replicat că, în timp ce el se află în direct 5 zile pe săptămână, Cabral nu filmează decât o lună, apoi se poate plimba în voie oriunde își dorește.

Acesta din urmă nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns că a avut multe de îndurat de-a lungul vieții pentru a avea acum un astfel de program.

„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine“, a spus Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

Tiago, fiul cel mic al lui Cabral, botez pe 14 mai

Pe 14 mai a fost zi de sărbătoare în familia lui Cabral. Dar au tras și o sperietură pe cinste. Soții Ibacka și-au botezat fiul, iar apoi au dat o petrecere mare în curte pentru familie și prieteni. Din păcate, în timpul evenimentului, un incendiu puternic a mistuit o parte din casa vecinilor. Andreea Ibacka a povestit cum s-a petrecut totul.

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago.

În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (vezi video, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări.

Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd„, a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: