Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, dezamăgit de reacția oamenilor la prestația Evei în filmul „Tati part time”. Andra: „Mi-au dat lacrimile!”

Cătălin Măruță, dezamăgit de reacția oamenilor la prestația Evei în filmul „Tati part time”. Andra: „Mi-au dat lacrimile!”

Cătălin Măruță, dezamăgit de reacția oamenilor la prestația Evei în filmul „Tati part time”. Andra: „Mi-au dat lacrimile!”

Cătălin Măruță, dezamăgit de reacția oamenilor la prestația Evei în filmul „Tati part time”. Andra a povestit ce a simțit din postura de mamă. Iată detaliile!

Cătălin Măruță, dezamăgit de reacția oamenilor la prestația Evei în filmul „Tati part time”

Cătălin Măruță și Andra au reacționat imediat după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost supusă unui val de critici și jigniri în urma apariției ei în filmul românesc „Tati part time”. Cu toate că mulți au apreciat prestația ei, alții au ales să îi adreseze comentarii negative.

Eva Măruță a făcut deja primii ei pași în lumea filmului, obținând un rol în acest film. Prestația ei a fost cu siguranță remarcabilă pentru vârsta ei, iar mulți au lăudat-o pentru curajul și talentul actoricesc. Cu toate acestea, unii internauți au ales să o critice și să o jignească.

Cătălin Măruță a ales să împărtășească un mesaj pe contul său de Facebook, exprimându-și dezamăgirea față de atitudinea oamenilor care au ales să-i jignească copilul care abia începe să viseze și să creadă în visurile sale. El a subliniat că este de datoria lor ca părinți să-și protejeze copiii:

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.
Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau sa-i multumesc ca a vazut filmul!”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook. 
„Un articol pe care l-am primit in dimineata asta! Am stat sa ma gandesc pana l-am repostat!”, a mai spus acesta în secțiunea de comentarii. 

Andra: „Mi-au dat lacrimile!”

De asemenea, Andra a mărturisit că aceste comentarii negative au afectat-o profund și că totodată a simțit nevoia să le mulțumească oamenilor care le sunt alături și care apreciază munca și efortul depus de fetița lor.

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg!  Mulțumim pentru mesaje!”, a fost comentariul Andrei. 

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: