Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță împlinește 45 de ani. Andra i-a transmis cel mai frumos mesaj: «Locul nostru este împreună»

Cătălin Măruță împlinește 45 de ani. Andra i-a transmis cel mai frumos mesaj: «Locul nostru este împreună»

GALERIE FOTO (2) andra si catalin maruta

Ziua de 27 ianuarie este una cu importanță deosebită pentru familia Măruță. Prezentatorul de la PRO TV împlinește 45 de ani. Așa cum era de așteptat, printre primele persoane care i-au făcut o urare s-a numărat iubita lui soție, Andra.

Cătălin Măruță împlinește 45 de ani

Cătălin Măruță se poate considera un bărbat împlinit. Este îndrăgit de public, are o familie frumoasă și sănătoasă și o soție care îl iubește nespus și care îi este alături la bine și la greu. Pe 27 ianuarie, Cătălin Măruță împlinește 45 de ani, iar Andra nu a pierdut deloc timpul și i-a transmis pe Instagram un mesaj cu adevărat emoționant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

„La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi! ❤️”, a fost mesajul Andrei.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din anul 2008, iar împreună au doi copii care le fac viața mai frumoasă. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care acesta o modera la TVR 2, în anul 2005. La vremea respectivă, Andra avea doar 19 ani. Cătălin Măruță ar fi vrut să o cunoască mai bine, însă la acea vreme Andra nu era interesată de acesta din pricina unui mic detaliu.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

„Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, povestea Andra. Cu toate acestea, timpul a trecut, sentimentele au evoluat și transformat, iar astăzi Andra este de părere că nimeni nu l-ar putea înlocui pe Cătălin, sufletul ei pereche.

andra si catalin maruta
Andra și Cătălin sunt căsătoriți din anul 2008

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece, pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a povestit Andra.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: