Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a dat lovitura, după șapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Ce a făcut cu banii fostul luptător

Cătălin Moroșanu a dat lovitura, după șapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Ce a făcut cu banii fostul luptător

GALERIE FOTO (6)

Cătălin Moroșanu, cunoscutul sportiv și fost concurent în emisiunea Survivor All Stars, a marcat finalul participării sale în competiție într-un mod cu totul special. După șapte săptămâni pline de provocări în Republica Dominicană, Moroșanu a ales să investească într-o nouă mașină, marcând un nou început după aventura sa televizată.

La vârsta de 39 de ani, Cătălin Moroșanu s-a luptat cu determinare în jungla din Republica Dominicană, în cadrul emisiunii Survivor All Stars, difuzată de Pro TV pe 29 februarie 2024. Deși concursul i-a testat limitele fizice și psihice, Moroșanu a demonstrat o rezistență impresionantă, petrecând în competiție nu mai puțin de șapte săptămâni. Duelul cu Cătălin Zmărăndescu s-a dovedit a fi decisiv pentru Moroșanu, care, în urma acestuia, a fost nevoit să părăsească competiția.

Câți bani a primit Cătălin Moroșanu de la Survivor

Remunerat cu 5.000 de euro pe săptămână, Moroșanu ar fi acumulat, teoretic, un total de 35.000 de euro. Cu toate acestea, această sumă este supusă taxelor, fapt ce înseamnă că sportivul a trebuit să gestioneze cu atenție câștigul net.

Întors acasă, Moroșanu nu a stat pe gânduri și a decis să-și recompenseze eforturile prin achiziționarea unui nou autoturism. Alegerea sa a căzut pe un model impresionant – SsangYong Torres, un vehicul ce combină luxul cu tehnologia de ultimă oră. Prezentarea mașinii a fost făcută pe canalul de YouTube Dynamite Fighting Show (DFS), unde Moroșanu a împărtășit entuziasmul său față de noua achiziție.

Pe ce a dat banii Moroșanu

Autoturismul SsangYong Torres se remarcă prin dotări de top: interior de piele, scaune cu încălzire și pilot automat adaptiv, lumini ambientale, scaune electrice, sistem de comenzi integrat în volan și frână de mână electrică. Capacitatea generoasă a portbagajului, de 700 de litri, plus spațiul adițional de 150 de litri sub acesta, fac din Torres o alegere excelentă pentru călătoriile lungi sau escapadele de weekend. Nu în ultimul rând, asistența rutieră gratuită în Europa, inclusiv în Turcia, adaugă un plus de valoare acestui model.

Decizia lui Cătălin Moroșanu de a investi într-un nou autoturism după participarea la Survivor All Stars nu este doar o dovadă a pasiunii sale pentru mașini, ci și un simbol al noii etape pe care o începe în viața personală și profesională. Achiziționarea modelului SsangYong Torres reflectă dorința sportivului de a combina performanța cu confortul, evidențiindu-și astfel stilul de viață activ și plin de aventură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: