Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au aniversat 20 de ani de căsnicie. Sportivul, mai recunoscător ca niciodată pentru familia sa

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au aniversat 20 de ani de căsnicie. Sportivul, mai recunoscător ca niciodată pentru familia sa

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, trăiesc o poveste de dragoste deosebită. Și-au început relația în adolescență, iar recent au aniversat 20 de ani împreună. Au reușit să treacă unul lângă celălalt peste cele mai dificile momente ale vieții lor și acum sportivul are doar cuvinte pline de laudă și recunoștință la adresa femeii care l-a susținut și alături de care și-a construit o familie minunată.

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au aniversat 20 de ani de căsnicie. Sportivul, mai recunoscător ca niciodată pentru familia sa

Cătălin și Georgiana Moroșanu s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe când sportivul avea doar 17 ani. Atunci s-au îndrăgostit și au decis să înceapă o relație, iar în urmă cu 12 ani și-au jurat iubire veșnică și în fața divinității.

Ajuns la vârsta de 37 de ani, sportivul este recunoscător pentru viața pe care a avut-o alături de partenera sa. Știe că dragostea lor s-a născut într-un punct în care nu aveau nimic, iar împreună au reușit să construiască viața minunată pe care o au acum. Fiind tineri, obișnuiau să facă naveta cu trenul și el nu avea situația materială de acum. Nu era celebru, dar iubita sa a avut aceleași sentimente pentru el încă de la început.

După atât de mult timp împreună, Cătălin nu poate decât să-i mulțumească Georgianei pentru tot ce i-a oferit. L-a ajutat să devină bărbatul de astăzi și i-a dăruit un fiică minunată, care-l face în fiecare zi cel mai mândru tată.

„Eu nu știu cum m-a suportat femeia asta. Sunt norocos că am cunoscut-o pe Georgiana și că mi-a fost alături de la bun început. Nu am fost vedetă, făceam naveta cu trenul împreună. Sunt chestii frumoase care au fost bine înfipte în subconștientul nostru și cred că lucrurile astea ne-au ținut împreună”, a declarat Cătălin Moroșanu, la Antena Stars.

Despre Cătălin Moroșanu și Georgian s-a crezut că s-au despărțit

Chiar dacă nu există niciun dubiu legat de familia lor, în presă s-a vehiculat la un moment dat că mariajul lui Cătălin Moroșanu a ajuns la final. Acest lucru s-a datorat patului că Georgiana și fiica lor, Natalia, au rămas la Iași, în timp ce el s-a mutat la București pentru a-și dezvolta academia sportivă.

Distanța nu le-a afectat legătura însă, iar ei reușesc să funcționeze la fel de bine ca întotdeauna. Soția sportivului este o figură modestă, care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Se văd ori de câte ori au ocazia și au învățat să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună.

„Am luat-o de tânără, nu a avut timp să mai găsească alt bărbat. Am luat-o din prima. (…) Am fost mici împreună, am reușit să ne acceptăm unul altuia defectele. (…) Pe de o parte e și bine (nr. că stau la distanță unul de celălalt mult timp), când venim acasă, e altă senzație când stăm împreună. Nu ne invadăm unul altuia spațiul. Relația înseamnă compromis, relația înseamnă respect față de partenerul tău”, a mărturisit sportivul.

Cât despre faptul că nu mai poartă verigheta, Cătălin Moroșanu a mărturisit că a pierdut-o în timpul antrenamentelor.

„Am pierdut inelul de căsătorie. În momentul în care te antrenezi, îl scoți. L-am scos odată, l-am băgat în buzunar, nu l-am mai găsit”, a explicat luptătorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: