Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Oprișan, declarații surprinzătoare: „Eu te iubesc de 15 ani”

Cătălin Oprișan, declarații surprinzătoare: „Eu te iubesc de 15 ani”

GALERIE FOTO (4) Cătălin Oprișan, declarații surprinzătoare

Cătălin Oprișan, declarații surprinzătoare. Oprișan are o carieră impresionantă ca jurnalist, prezentator și realizator de emisiuni. În podcast-ul său „Vreau să știu”, Cătălin Oprișan a stat de vorbă cu numeroase celebrități din România. Recent, acesta a invitat-o pe Maria Radu,căruia i-a făcut o mărturisire surprinzătoare.

Cătălin Oprișan, declarații surprinzătoare: „Eu te iubesc de 15 ani”

Cătălin Oprișan este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la noi. Și-a început cariera prin a fi comentator la emisiuni sportive, iar în momentul de față face parte din echipa Observator. Mai mult, jurnalistul este gazda unui podcast „Vreau să știu”, în cadrul căruia invită numeroase celebrități din România. Recent, Cătălin Oprișan a avut-o ca invitată pe artista Maria Radu. Jurnalistul i-a făcut o mărturisire surprinzătoare cântăreței. Oprișan a declarat că în momentul în care a sunat-o să o invite în podcast-ul său, i-a spus Mariei Radu că o iubește de 15 ani. „Când am sunat-o să o rog să vină în podcast la mine, i-am spus „Eu te iubesc de 15 ani”, exact așa i-am zis. Fără să îmi iau perie nouă, o consider una dintre cele mai bune voci din România.”, i-a spus Cătălin Oprișan Mariei Radu.

Artista s-a declarat emoționată și surprinsă de declarația făcută de jurnalist. Maria Radu nu se aștepta la o asemenea mărturisire. „Bine v-am găsit. Am rămas fără cuvinte, m-am emoționat foarte tare”, a declarat Maria Radu.

Detalii neștiute despre Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan a realizat mai multe emisiuni pentru GSP TV și a făcut parte din cadrul emisiunilor de la B1 TV, Dolce Sport și Prima TV. În prezent, jurnalistul face parte din echipa Observator. Cătălin Oprișan a ajuns în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, în 2012,fiind redactor șef. În cadrul matinalului, acesta apărea alături de prezentatorii emisiunii, ocupându-se de buna dispoziție a publicului comentând tot felul de videoclipuri amuzante. „Că pot căuta. Că pot scormoni. Că pot găsi. Că pot afla. Că pot transmite”, a declarat Cătălin Oprișan.

În urmă cu câteva luni, acesta a deschis un podcast denumit „Vreau să știu by Cătălin Oprișan” și a avut invitați precum Ilona Brezoianu, Cristi Minculescu, Marius Săvăescu, Maria Radu și Irina Baianț. Într-un podcast la care a fost invitat, Cătălin Oprișan a povestit peripețiile prin care a trecut când a trebuit să îi ia interviul lui Vadim Tudor. Jurnalistul a precizat că acest interviu îi va rămâne întipărit în memoria pentru totodeauna. Oprișan a declarat că pentru a putea obține un interviu de la politician trebuia să treci prin câteva teste. Acesta le punea întrebări jurnaliștilor, iar dacă răspundeau corect treceau mai departe. În cazul în care răspunsul pe care îl primea nu era corect, Vadim Tudor începea să dezbată subiectul.

„A fost vorba despre un interviu de o oră și am stat șase ore în casa de-acolo din Cotroceni, șase ore în care m-a luat și m-a analizat. Îmi punea tot timpul întrebări. Le treceam, puteam merge la nivelul următor, dar dacă nu le treceam, el îmi spunea, ’știu că ai o față așa, mai de tâmpit, ai auzit de Iser vreodată?”, a declarat Cătălin Oprișan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: