Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spital! Cum se simte juratul de la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spital! Cum se simte juratul de la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spital! Cum se simte juratul de la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență, la spital. Iată cum se simte juratul de la „Chefi la cuțite”!

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spital

Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns în urmă cu puțin timp la spital după un accident. Neatenția costă, iar Cătălin Scărlătescu a plătit! Bucătarul ar fi suferit, în această dimineață, un mic accident în urma căruia s-a ales cu o entorsă, potrivit spynews.ro.

Cătălin Scărlătescu se poate întoarce acasă pentru a sărbătorii alături de cei dragi, deoarece entorsa nu reprezintă o problemă medicală gravă.

Cât costă 30 de sarmale făcute de chef Cătălin Scărlătescu, de la Chefi la cuțite

Nu există sărbătoare în care poporul român să nu se bucure de gustul tradițional al sarmalelor, iar pentru că se apropie Paștele, gospodinele se pregătesc să gătească aceste bunătățuri. În marile bucătării și restaurante aceste preparate se fac în cantități mari și sunt oferite spre vânzare clienților care nu au apucat să le prepare sau nu sunt pasionați de gastronomie.

Dacă vreți să vă delectați papilele gustative cu sarmalele lui Cătălin Scărlătescu, atunci trebuie să știți că va trebui să scoateți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 149 de lei.

Cum se prepară sarmalele după rețeta lui Cătălin Scărlătescu

Ingrediente:

• 4 kg de carne tocata de porc
• 500 g orez
• 2 kg ceapa
• 40 g piper
• 45 g sare
• bucată de afumătură
• bulion
• frunze de varză
• murată cimbru
• foi de dafin

Modul de preparare este cât se poate de simplu

Se va toca ceapa mărunt, după care se va pune la călit până când va prinde o culoare aurie, iar ulterior să lasă să se răcească.

”Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper. Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată. Împăturim cu grijă conţinutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion”, spune juratul de la ”Chefi la cuțite”.

Care e trucul pentru care ies așa de bune
Iar secretul pentru care sărmăluțele ies atât de bune e acela că după ce a pus în oală sarmalele, chef Scărlătescu adaugă și o bucată mare de afumătură, asta pentru ca sarmalele să prindă o aromă special.

”Este momentul să punem totul în oală. Mai întâi aşezăm un strat de varză, peste care adăugăm câteva foi de dafin, după care aşezăm în mijloc o bucată generoasă de afumătură şi începem să punem un strat de sarmale. Repetăm cu un strat de varză şi unul de sarmale până când umplem oala. Adăugăm apă şi un pic de ulei, după care le băgăm la cuptor”, a mai spus cunoscutul chef.

Poftă bună!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: