Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu se îmbogăţeşte şi în afara emisiunii „Chefi la cuţite”. Cere o adevărată AVERE ca să-ţi gătească la comandă

Cătălin Scărlătescu se îmbogăţeşte şi în afara emisiunii „Chefi la cuţite”. Cere o adevărată AVERE ca să-ţi gătească la comandă

Cătălin Scărlătescu nu găteşte doar la emisiunea „Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Îşi etalează calităţile de bucătăr şi acasă, pentru Doina Teodoru, dar şi la diferite evenimente private.

Dar suma pe care o cere pentru onoarea de a gusta din bucatele preparate de o vedetă TV este enormă.

A gătit la un resort de lux

În cursul zilei de vineri, 7 iulie 2023, celebrul chef a fost invitat să gătească la un resort luxos din comuna Crişana, Tulcea. Onorariul pe care l-a primit Cătălin Scărlătescu nu a fost mic deloc, probabil.

De unde ştim? Păi, ne raportăm la suma cerută în luna iunie, când a fost prezent în Piața Centrală din Galați, la un eveniment intitulat „Live Cooking Show”. Astfel, pentru patru ore petrecute în cadrul evenimentului, bucătarul a aplecat acasă cu suma de 5.250 de euro, fără TVA.

Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei.

Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită.

Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei.

La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți…

Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a spus Patronul Autentic Events, Marius Adam.

Certat că a intrat cu maşina pe plajă

Cătălin Scărlătescu a fost aspru criticat de urmăritorii lui, după ce pe Facebook și pe Instagram a publicat câteva fotografii în care apare lângă o mașină pe plaja din Vama Veche, la celebra Poartă.

Foarte urât! S-a umplut Vama de cocalari!” /„Eu vă stimez, Dl. Scărlătescu și îmi place mult emisiunea Chefi la cuțite, dar pe unde ați ajuns dvs. cu mașina e o alee de pietoni. Cred că nu vă face cinste ipostaza asta.”/

„De porc…Oricâți bani ai primi să le faci reclamă, nu merită să te faci de atâta “baftă”! Oribil!”/ „Nu mai e nici Vama ce a fost, s-a umplut de țarani cocliți care compensează mărimea p#$*&i cu o mașină foarte mare pe care o folosesc să dea la o parte fraierii care merg la plajă desculți.

Penibil.”/ „Puteai face reclama aia la Ford oriunde altundeva, mai puțin pe o alee pietonală boss. Măcar suma primită de la Ford a fost consistentă?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la adresa lui Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: