Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are, de fapt, celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu. A renunțat la studii de dragul gastronomiei

Câte clase are, de fapt, celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu. A renunțat la studii de dragul gastronomiei

catalin scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți bucătari din România. El a reușit să-i cucerească pe telespectatori cu atitudinea pe care o afișează în emsiunile televizate la care participă. Chiar dacă au trecut atât de mulți ani de când chef Scărlătrescu este o prezență constantă pe micile ecrane, iată că încă există anumite amănunte interesante din viața acestuia pe care admiratorii săi nu le cunosc. Spre exemplu, puțini sunt cei care știu câte clase are, de fapt, celebrul bucătar.

Câte clase are celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărătescu nu mai are nevoie de vreo prezentare. De ani întregi îl vedem la emisiunile trustului Intact și este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. El deține propriile restaurante, iar clienții sunt foarte încântați de bucatele pe care cheful le oferă. Puțini sunt cei care știu, însă, cum a ajuns Cătălin să fie atât de cunoscut.

La vârsta de doar 16 ani, vedeta Antenei 1 lucra deja la un hotel de litoralul românesc, pe post de curier. După doi ani a început să se ocupe de manipularea mărfii și de curățenie, după care a reușit să ajungă și în bucătărie, acolo unde a învățat pas cu pas tainele meseriei de bucătar. După această experiență, Scărlătescu a plecat pe mare și a lucrat pe un vapor pe post de stewart. Ulterior a ajuns în Germania, unde a reușit să se angajeze la un restaurant care se bucura de prestigiu.

După aceea, el s-a întors în țară și a obținut un post de bucătar șef la restaurantul Angels. În trecut, el a deținut funcția de manager executiv la Museum și a fost coproprietar al restaurantului „Il Gambero Rosso”, înainte de a-și începe cariera în televiziune și de a deschide propriul său restaurant.

Cătălin Scărlătescu nu va găti la nunta bunei sale prietene, Gina Pistol

Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au o prietenie foarte frumoasă care s-a sudat pe platoul de filmare al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ținând cont că Scărlătescu a gătit o parte din meniul de la petrecerea de botez a fiicei cuplului, fanii se așteptau ca acest lucru să se întâmple și la nunta îndrăgostiților. Iată că nu va fi cazul! Bucătarul a dezvăluit care este motivul pentru care nu va găti pentru nunta bunei sale prietene.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”,  a dezvăluit Cătălin Scărlătescu în timpul podcastului moderat de către Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini