Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu se întoarce! Bucătarul s-a întors pe platourile de filmare, după demisia de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu se întoarce! Bucătarul s-a întors pe platourile de filmare, după demisia de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu revine

Cătălin Scărlătescu a fost subiectul unui anunț mult așteptat de către fanii săi. Celebrul bucătar a revenit pe platourile de filmare, la aproximativ două săptămâni după ce și-a dat demisia de la emisiunea „Chefi la Cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au șocat pe toată lumea atunci când au decis să își dea demisia de la emisiunea de succes „Chefi la Cuțite”. Motivul invocat a fost oboseala, după ce au lucrat timp de 12 sezoane pentru a impresiona publicul cu abilitățile lor culinare. Această decizie a dezamăgit mulți fani care se atașaseră de carisma și talentul celor trei bucătari. Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu nu a lipsit mult de pe micile ecrane.

Cătălin Scărlătescu revine pe platourile de filmare

Fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” a anunțat că va continua să fie prezent în lumea culinară, dar într-un alt mod. Pasiunea sa pentru gătit nu a dispărut, ci a luat o nouă formă – o carte de bucătărie online, în care își împărtășește secretele culinare. Acest gest îi va permite fanilor să îl urmeze și să încerce rețetele sale preferate direct din confortul casei lor.

Cătălin Scărlătescu a revenit în atenția publicului prin intermediul proiectului numit „Grătar de Călător”. Acest proiect este o oportunitate pentru fosta vedetă de la Antena 1 de a împărtăși rețete speciale, inspirate din călătoriile sale.

Astfel, pasiunea sa pentru gătit și aventura se îmbină într-o experiență culinară inedită pentru cei care îl urmăresc. Cu siguranță, fanii lui Cătălin Scărlătescu se vor bucura să îl vadă din nou în acțiune, chiar dacă sub o altă formă.

„Ieri am avut bucuria de a filma “Grătar de Călător”, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a scris Cătălin Scărlătescu, pe pagina lui de Facebook.

Doina Teodoru nu știa de decizia iubitului său

Una dintre aspectele surprinzătoare ale demisiei lui Cătălin Scărlătescu și a colegilor săi de la „Chefi la Cuțite” a fost faptul că nici măcar iubita sa, Doina Teodoru, nu a fost informată în prealabil despre această decizie.

Anunțul demisiei lor a fost făcut printr-un comunicat de presă oficial la Antena 1 pe 12 octombrie, luând prin surprindere atât publicul, cât și pe cei apropiați chef-ului celebru. Aceasta subliniază impactul pe care această emisiune a avut asupra vieții lor și a relațiilor personale.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: ‘Vezi că se întâmplă lucrurile astea”. ‘Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal.’ Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarata Doina Teodoru, potrivit ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: