Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Zmărăndescu, mesaj de susținere pentru Elena Chiriac. Ce a spus despre tânăra de 20 de ani: „Le-a dat clasă multora”

Cătălin Zmărăndescu, mesaj de susținere pentru Elena Chiriac. Ce a spus despre tânăra de 20 de ani: „Le-a dat clasă multora”

Cătălin Zmărăndescu a avut un mesaj pentru finalista Elena Chiriac din cadrul competiției Survivor România 2022. După ce luptătoarea de taekwondo a pierdut marele titlu și premiu de aseară în fața adversarului său, Alex Delea, Cătălin Zmărăndescu i-a transmis un mesaj de susținere

Mesaj de la Cătălin Zmărăndescu pentru Elena Chiriac

Fostul luptător a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei colege de echipă, cea care a ajuns în marea finală Survivor 2022. Cei doi au avut o relație de colegialitate strâns legată, el o respectă și stimează pentru performanțele din carieră, dar și din cadrul concursului de la PRO TV. 

Zmărăndescu este de părere că tânăra este un exemplu demn de urmat și este uimit de faptul că la doar 20 de ani este atât de ambițioasă și implicată.

„Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală… Nu cred că exista finală mai potrivită.

Nu am de ce să mă supăr, asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o… s-a întâmplat.

Ea are 20 de ani în momentul ăsta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase.”, i-a transmis Zmărăndescu fostei sale colege din tribul Faimoșilor, după finala Survivor 2022.

Toți foștii colegi din echipa Faimoșilor au susținut-o pe luptătoarea de taekwondo până la finalul competiției. 

Alex Delea, mareele câștigător Survivor 2022

Tânărul a învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioana de taekwondo și a încasa marele premiu de 100.000 de euro. Pe lângă acest premiu, Delea a încasat încă 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după cele aproape 5 luni petrecute în Dominicană și în plus a primit o renumerație de  1.000€ la 7 zile.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a avut parte de o viață destul de grea și a afirmat în emisiune că premiul cel mare, 100.000 de euro, va merge la familia lui pentru a nu mai avea lipsuri. 

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. 

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală.

Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu.”, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: