Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer. Dezvăluirile incredibile ale fostului concurent de la Survivor. „O luasem razna”

Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer. Dezvăluirile incredibile ale fostului concurent de la Survivor. „O luasem razna”

Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Survivor All Stars, a fost recent eliminat din competiție și a revenit acasă, unde a împărtășit o poveste despre un subiect delicat din viața sa. După un control medical de rutină, sportivul a descoperit că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, iar Survivor All Stars a fost factorul care a contribuit accidental la descoperirea acestei probleme grave.

„A venit a doua oportunitate cu Survivor, m-am întrebat de ce să particip, de ce să accept?! Am o academie de sport la Târgoviște, am investit mult în ea, am făcut îmbunătățiri, am considerat că este o modalitate bună de a câștiga bani, să plătesc datoriile și să am o perioadă de liniște. Gândul meu a fost să închei totul cu sala de sport și să trăiesc în pace”, a mărturisit Cătălin pentru Cancan.

Cum și-a dat seama că are probleme de sănătate

În timpul examinării medicale premergătoare competiției, au fost depistate diverse probleme de sănătate la alți participanți, însă Zmărăndescu a fost menționat ca fiind într-o stare fizică bună. Totuși, o descoperire uluitoare l-a alarmat pe sportiv: „În timp ce doctorul îmi făcea radiografiile la genunchi și la spate, am observat o pată neagră pe femurul piciorului stâng. Am cerut filmul radiografic și am început să analizez. Am realizat că ceva nu era în regulă, era o pată destul de vizibilă pe interiorul femurului stâng”, a adăugat el.

Cătălin a fost supus unor investigații medicale suplimentare și va trebui să continue aceste controale la intervale regulate pentru a se asigura că starea sa de sănătate este monitorizată corespunzător. Cu toate că medicii au transmis că problema pare să fie benignă, gândul la cei dragi și la viitorul său l-a marcat profund. „Am doi copii dintr-o căsătorie anterioară și doi mici alături de soția mea. Ei sunt viitorul meu, iar gândul la cum să îmi îndeplinesc responsabilitățile față de ei m-a copleșit. Chiar dacă verdictul a fost că este benign, încă mai am îngrijorări și voi continua să fiu atent la sănătatea mea”, a concluzionat fostul concurent de la Survivor All Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: