Redactia.ro
Home » Monden » Cătălina Mustață vrea să revină în România. Cum s-a descurcat actrița în timpul pandemiei

Cătălina Mustață vrea să revină în România. Cum s-a descurcat actrița în timpul pandemiei

GALERIE FOTO (2) Cătălina Mustață vrea să revină în România.

Cătălina Mustață vrea să revină în România. Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a stabilit în Texas, unde locuiește împreună cu actualul ei soț. Actrița a divorțat de marele artiste în 2012, după 21 de ani de căsătorie. Deși se aștepta ca viața ei să fie mai plăcută, lucrurile nu au mers așa cum ar trebui. Cum s-a descurcat Cătălina Mustață în perioada pandemiei?

Cătălina Mustață vrea să revină în România. Cum s-a descurcat actrița în timpul pandemiei

Cătălina Mustață vrea să revină în România. După ce a divorțat de actorul Florin Zamfirescu, Cătălina Mustață a decis să părăsească România și să se stabilească în America, unde și-a refăcut viața alături de Mihai Avram. Cei doi s-au căsătorit în 2016, și au vrut să ducă o viață liniștită departe de România. Cu toate astea, se pare că lucrurile nu au mers așa cum au plănuit, iar acum actrițăa vrea să se întoarcă în țara natală pentru a-și relua cariera.

Recent, Cătălina Mustață a participat la Gala Premiilor UCIN,declarând că a avut mari probleme financiare din cauza pandemiei. Actrița a recunoscut că veniturile ei au scăzut, cu toate că a încercat tot posibilul să facă ce știe mai bine. „În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soţul meu, dar va veni şi el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar. Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic aşa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, aşa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câştigă grozav în pandemie”, a declarat Cătălina Mustață pentru impact.ro.

Actualul soț al vedetei este profesor de fizică și este stabilit de mulți ani în America. Acesta i-a fost profesor în liceu, iar povestea lor de dragoste a început după aniversarea de 20 de ani de la încheierea liceului.

De ce au divorțat Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu

În urmă cu 10 ani, cei doi actori divorțau după 21 de ani de căsnicie. Toată lumea a fost luată prin surprindere și nimeni nu se aștepta ca relația lor de dragoste să se termine. În urmă cu ceva timp, actorul a spus care a fost, de fapt, motivul pentru care s-au separat. Florin Zamfirescu a spus că despărțirea a venit pe neașteptate din partea fostei soții. De asemenea, acesta a mărturisit că actriță nu mai simțea iubirea, motiv pentru care au decis să divorțeze. „Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră.Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între «să devii» și «să parvii». Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…”, a mărturisit Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu

Cei doi actori nu mai păstrează niciun fel de legătură, chiar dacă sunt vecini și împart același teren. Actrița a decis să ridice un gard de doi metri, între cele două proprietăți pentru a nu se reîntâlni cu fostul soț. „Noi nu vorbim… Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor”, a completat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: