Redactia.ro
Home » Monden » Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam să rămân singur”

Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam să rămân singur”

Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam să rămân singur”

Florin Zamfirescu a mărturisit detalii neștiute din divorțul de Cătălina Mustață. Au trecut zece ani de când cei doi actori au decis să pună punct căsniciei lor.

Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre divorțul de Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață formau cândva unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Jucau împreună pe marile scene sau în cunoscutele producții românești, însă iubirea lor nu a fost menită să țină. După o frumoasă căsnicie, Florin și Cătălina au ajuns la divorț.

Au trecut zece ani de când Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață nu mai formează un cuplu, iar de atunci cei doi actori nu își mai vorbesc și nici măcar nu se mai văd. Actrița a decis să se recăsătorească cu fostul ei diriginte.

Deși este un bărbat puternic, Florin Zamfirescu recunoaște că a suferit mult după Cătălin Mustață, mai ales că nu se aștepta ca la vârsta de 62 de ani să rămână singur.Potrivit declarațiilor celebrului actor, fosta soție ar fi luat decizia despărțirii reproșându-i acestuia că nu se implică destul de mult în a-i oferi ajutor în cariera sa de actriță. Imediat după ce și-au spus adio, Cătălina a dispărut din viața actorului, situație ce l-a demoralizat pe acesta.

”Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit… Ea îmi spunea: ‘nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul’… I-am reproșat o dată: ‘să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură”, a povestit Florin Zamfirescu.

Cătălina Mustață s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte

Cei doi nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi, chiar dacă au trecut zece ani de la momentul în care au divorțat. De asemenea, actorul a povesit că îl cunoaște pe actualul soț a Cătălinei Mustață, fiind de părere că aceasta a căutat un bărbat mult mai puternic decât ea, din moment ce a ales să se mărite cu fostul ei diriginte. Chiar și așa, Florin Zamfirescu susține că fosta sa soție are o căsnicie tare ciudată: ea în țară, soțul său în America.

”Noi nu vorbim… Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor. Că și eu eram… Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo… E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea.”, a mai declarat celebrul actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: