Redactia.ro
Home » Monden » De-abia acum a ieșit la iveală! De ce a divorțat Florin Zamfirescu de Cătălina Mustață: „Eu sunt prieten cu fostele mele neveste”

De-abia acum a ieșit la iveală! De ce a divorțat Florin Zamfirescu de Cătălina Mustață: „Eu sunt prieten cu fostele mele neveste”

După 7 ani de la divorț, Florin Zamfirescu iese la iveala cu detalii picante din fosta căsnicie ce a durat nu mai mult de 2 decenii. Actorul a mărturisit într-un final că problemele de mariaj au existat încă de la bun început.

Actorul Florin Zamfirescu, în vârstă de 71 de ani face mărturisiri din viață de om însurat. Desi a divorțat în urma cu 7 ani de Cătălină Mustață, și ea tot actriță, Zamfirescu a mărturisit că din cei 20 de ani de căsnicie, doar 5 au fost frumoși și fară probleme. “Noi când ne-am despărțit… Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi al 3-lea divorț. Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat că maimuțele: am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa-zisa frumusețe imediată”, declara Zamfirescu pentru Antena Stars.

După 7 ani de la divorț, Florin Zamfirescu iese la iveala cu detalii picante din fosta căsnicie ce a durat nu mai mult de 2 decenii. Actorul a mărturisit într-un final că problemele de mariaj au existat încă de la bun început.

Cătălina Mustață i-a vândut mașina și a fugit cu banii

Tot Florin Zamfirescu a spus că fosta soție a vândut mașină pe care acesta o avea. “Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa”, a mai spus Zamfirescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: