Redactia.ro
Home » Știri » Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat cel de-al doilea băiețel. Primele imagini de la fericitul eveniment

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat cel de-al doilea băiețel. Primele imagini de la fericitul eveniment

GALERIE FOTO (6)

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat cel de-al doilea băiețel, pe micuțul Victor, într-un cadru de vis pe lacul Snagov. Evenimentul a fost marcat de momente speciale și de prezența unor invitați de seamă, aducând împreună familie, prieteni apropiați și figuri emblematice ale sportului românesc.

Slujba de botez a avut loc într-o biserică, unde Cătălina Ponor a strălucit într-o rochie bleu, perfect adaptată ocaziei. Alături de nași, familie și prieteni apropiați, micuțul Victor a primit binecuvântarea religioasă, marcând un moment de mare emoție și fericire pentru toți cei prezenți.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat băiețelul

După ceremonia religioasă, invitații s-au îndreptat către lacul Snagov, unde a avut loc petrecerea. Locația aleasă a fost decorată cu baloane și flori naturale. Cătălina Ponor și-a schimbat ținuta pentru petrecere, optând pentru o rochie superbă de culoare lila, continuând să impresioneze prin eleganță și stil.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat personalități marcante din lumea sportului. Octavian Bellu, antrenorul care a contribuit semnificativ la cariera Cătălinei Ponor, a fost alături de familie. De asemenea, Elisabeta Lipă, Larisa Iordache și Monica Roșu, toate foste colege și prietene apropiate ale Cătălinei, au participat la eveniment, aducând un plus de strălucire și emoție petrecerii.

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au pus la punct fiecare detaliu al petrecerii. Decorul a fost unul impresionant, cu baloane și flori naturale, contribuind la crearea unei atmosfere de poveste.

Meniul ales pentru petrecerea de botez a fost unul rafinat, cu preparate delicioase și atent selecționate

Invitații au fost răsfățați cu feluri de mâncare savuroase, precum mușchiuleț de porc împănat cu cartofi sfărâmați și sos de ciuperci sălbatice, și piept de curcan cu broccoli și sos de salvie. Atenția la detalii a fost evidentă în fiecare aspect al organizării, asigurându-se că toți cei prezenți s-au simțit bineveniți și au avut parte de o experiență culinară deosebită.

Pentru Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, anul 2024 a fost unul plin de evenimente semnificative. Cei doi s-au căsătorit civil în iunie 2022 și au devenit părinți pentru prima dată în decembrie același an, când gimnasta l-a adus pe lume pe primul lor băiețel, Vlad. În iulie 2023, și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar în martie 2024, au devenit părinți pentru a doua oară, odată cu nașterea lui Victor.

Botezul lui Victor a fost un moment deosebit nu doar pentru familia Ponor-Jianu, ci și pentru toți cei care au avut privilegiul de a fi prezenți. Acest eveniment a reunit oameni dragi, prieteni și personalități care au contribuit la succesul și fericirea familiei de-a lungul anilor. Atmosfera de sărbătoare, emoțiile și bucuria colectivă au transformat această zi într-o amintire de neuitat pentru toți cei implicați.

Botezul micuțului Victor a fost un eveniment plin de eleganță, bucurie și momente speciale, reflectând dragostea și dedicarea părinților săi, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Organizarea impecabilă, prezența invitaților de seamă și atmosfera de basm de la lacul Snagov au transformat această zi într-una memorabilă, marcând un nou capitol frumos în viața familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: