Redactia.ro
Home » Știri » Câte animale are Ruby! Artista trăiește într-un apartament de lux, alături de toate cele 12 sufletele salvate

Câte animale are Ruby! Artista trăiește într-un apartament de lux, alături de toate cele 12 sufletele salvate

GALERIE FOTO (4)

Anul trecut, Ruby s-a mutat în casă nouă alături de 8 animale! Însă acum nu mai sunt deloc atâtea! Artista a mai salvat câteva suflete între timp. Alături de iubitul ei, trăiește alături de alte 12 suflete pe care cei doi le îndrăgesc enorm!

Ruby a adunat banii câstigați din muzică și emisiunile în care a mai participat și și-a achiziționat un apartament de lux chiar pe malul Lacului Plumbuita din cartierul bucureștean Colentina, care se întinde pe mai multe etaje! Mai exact, etajele 15, 16 și 17, iar artista se bucură de o panoramă superbă asupra Bucureștiului!

Însă bucuria ei este mai mare că acasă o așteaptă 12 suflete! Este vorba de mai mulți căței și pisici, fiecare cu o poveste extrem de emoționantă și față de care artista nu a putut să rămână nepăsătoare. Așa se face că acum le are în grijă și a ajuns să le iubească extrem de mult.

„Fiecare animăluț are cateo poveste. Doar pentru iubirea unuia am platit. Ultimul este un cățeluș șchiop, l-am salvat din mijlocul străzii.”, a povestit Ruby, la o emisiune TV.

Câte animale are Ruby! Artista trăiește într-un apartament de lux, alături de sufletele salvate

Și dacă atunci când abia s-a mutat în casă nouă, adică în iulie 2019, avea doar 8 animăluțe, iată că în prezent, numărul sufletelor salvate a crescut considerabil.

„De când cu Coronavirus, am adoptat încă trei-patru animaluțe.”, a mărturisit de curând artista, recunoscută de fanii ei ca fiind o iubitoare de animale.

Ruby le duce grija animăluțelor ei și când este plecată. Artista și iubitul ei le îngrijesc și iubesc neîncetat.

„Eu si Robert ne organizam toata viata in functie de animale! Nu imi pun niciodata pe planul 2 ce am de facut cu viata mea artistica, insa reusim sa ne impartim. Avem parte de ajutorul unor prieteni care au o clinica veterinara. Acolo ii lasam cand sunt zile in care lipsim amandoi de acasa. Tocmai am schimbat apartamentul, canapelele, schimbam scarile, suntem intr-o amenajare continua cu ei. Însă asta este viața pe care am ales-o,  pentru mine nu există dragoste mai mare decât dragostea față de animale, sunt ca și copiii noștri.”, a explicat Ruby, în direct, la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: