Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase a terminat Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Nu vreau să mă afecteze chestia asta”

Câte clase a terminat Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Nu vreau să mă afecteze chestia asta”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate apariții de la TV din România. Tânăra s-a făcut remarcată prin atitudinea sa naturală, sinceră și comică. Aceasta a apărut la „IUmor”, unde a făcut senzație cu un număr de roast îmbrăcată doar în măști de protecție, iar acum este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a demonstrat cât de neînfricată este, dar face senzație și pe TikTok. Aceasta a recunoscut în mod public câte clase a terminat și nu se teme să fie judecată de cei din jur. Iată detaliile!

Câte clase a terminat Bia Khalifa

Bianca Neculai pe care cu toții o știm pe numele de scenă Bia Khalifa a recunoscut în mod public că terminat doar ciclul gimnazial, dar spune că încearcă să se mențină „cultă”. Tânăra susține că îi place să citească diverse cărți care să o ajute în viața de zi cu zi:

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? „Arta de a avea dreptate”… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Câți bani încasează Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Tânăra câștigă mulți bani din urma contului său pe platforma Onlyfans, dar face bani și din participarea la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Potrivit informațiilor din mass-media, Bia Kalifa ar încasa, săptămânal, suma de 2.500 euro din participarea sa în cadrul show-ului TV, relatează Cancan.

Bia Khalifa s-a iubit cu Dani Mocanu și Sișu

Bia Khalifa a povestit că pe plan romantic, a avut o relație de lungă durată cu manelistul Dani Moncanu, chiar de la vârsta fragedă de 15 ani, dar care s-a terminat atunci când îndrăgitul cântăreț ar fi încercat să o convingă să se prostitueze:

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp la „Acces Direct”.

O altă persoană celebră cu care s-a iubit Bia Khalifa este rapperul Sișu Tudor, colegul de trupă al lui Puya:

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK.

Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro, când era îndrăgostită de Sișu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: