Redactia.ro
Home » Homepage » Sigur nu știai asta! Câte clase are Jador, concurentul cel mai bine plătit de la Survivor All Stars, de fapt

Sigur nu știai asta! Câte clase are Jador, concurentul cel mai bine plătit de la Survivor All Stars, de fapt

Jador are probleme de sănătate

Jador, manelistul în vârstă de 25 de ani, s-a bucurat recent de un succes remarcabil în cadrul show-ului Survivor All Stars, câștigând apreciere și faimă pe toate planurile. Cu veniturile sale crescute considerabil, povestea sa de viață pare să fie una impresionantă, deși nici pe departe nu a fost presărată cu „lapte și miere.”

Jador a avut parte de o copilărie încercată

Jador a avut parte de o copilărie dificilă, provenind dintr-o familie cu resurse financiare limitate. Cu toate acestea, el nu a lăsat aceste dificultăți să îi împiedice ambițiile și dorința de a-și clădi un viitor mai bun. Dincolo de adversitățile pe care le-a întâmpinat în sânul familiei sale modeste, Jador a fost întotdeauna un elev silitor în liceu, reușind să se evidențieze prin rezultatele sale academice impresionante.

Puțini cunosc faptul că, înainte de a deveni un artist celebru, Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și a devenit absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializându-se în Relații Economice. În copilărie, el a beneficiat de ajutor social pentru a-și continua studiile, evidențiind astfel determinarea și dorința sa de a obține o educație solidă.

Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, mai spunea Jador la începuturile sale în lumea mondenă.

Cu ce principii a crescut Jador

În adolescență, Jador a trecut prin perioade în care încerca să iasă în evidență prin ținute vestimentare îndrăznețe, însă cu timpul a înțeles că adevărata valoare nu stă în aparențe exterioare. Această evoluție l-a ajutat să se concentreze pe dezvoltarea sa personală și profesională.

Când eram mic mă îmbrăcam cu pataloni strâmți și bluze ciudate că na, încercat să ieși în evidență, să te placă fetele, dar înaintând în vârstă îți dai seama că, de fapt, costumul e costul și te face bărbat orice ai fi. Mă îmbrăcam urât.”, a spus artistul într-un interviu.

Crescând într-o familie numeroasă și profund religioasă, Jador și-a asumat responsabilități încă de la o vârstă fragedă și a muncit din greu pentru a-și transforma visele în realitate. Această disciplină și perseverență l-au ajutat să devină ceea ce este astăzi.

Succesul Actual: Venituri Considerabile și Recunoaștere Internațională

În prezent, Jador se bucură de venituri semnificative din cariera sa muzicală. Videoclipurile sale de pe YouTube au acumulat milioane de vizualizări, generând astfel sume impresionante în contul său bancar. Anul trecut, pentru o cântare, Jador cerea 4.000 de euro, însă banii erau împărțiți cu membrii formației sale. Într-o lună, artistul reușește să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: