Redactia.ro
Home » Știri » Câte femei a sărutat Mihai Bendeac pe scena iUmor. Momente de neuitat

Câte femei a sărutat Mihai Bendeac pe scena iUmor. Momente de neuitat

GALERIE FOTO (2) Câte femei a sărutat Mihai Bendeac pe scena iumor

Mihai Bendeac este deja cunoscut în postura de jurat de la emisiunea „iUmor” de la Antena 1, dar și pentru faptul că în cadrul acesteia a sărutat o mulțime de concurente.

În cadrul unei ediții speciale a emisiunii, intitulată sugestiv „iUmor: Povești de carantină”, prezentatorii emisunii, Șerban Copoț și Dan Badea și cei patru jurați au dezbătut acest subiect. Astfel, ei au discutat despre toate femeile pe care Mihai Bendeac nu s-a putut abține și le-a sărutat, chiar pe platoruile de filmare!

Tu, în sezonul doi, trei, patru…și cinci… și șase, ai fost ca o babă care a ajuns la Muntele Athos. Nu știai ce să pupi mai întâi, așa că pupai tot, să nu-ți scape nimic!”, i-a spus Șerban Copoț.

Numărătoarea nu a dezvăluit altceva decât faptul că actorul este lipsit de inhibiții când vine vorba de sărutat persoane necunoscute.

Mihai Bendeac a sărutat mai multe femei pe scena iUmor

Ana Maria Caliță, în sezonul patru. Actorul a mers hotărât pe scenă și a sărutat-o timp de câteva minute pe concurentă, totul sub privirile șocate ale Deliei și ale lui Cheloo.

În sezonul cu numărul cinci, Bendeac a comis-o din nou. De această dată cu o doamnă mai în vârstă, care l-a pofitit să o sărute. Este vorba despre Veronica Gheorghe.

Sărut Mihai Bendeac
Sărut Mihai Bendeac

Sezonul al șaptelea l-a surprins pe actor când a încercat să o sărute pe Geani Olaru, dar se pare că acesta nu a reușit. A vrut, dar s-a oprit înainte să o „comită”.

De asemenea, Bendeac s-a sărutat și cu fosta lui iubită, Roxana Vancea.

Dacă îl vedeți pe stradă, feriți-vă, că el pupă tot. Că sunt moaște, că sunt membri ai juriului…să nu-i vină vreo idee fulgerătoare, să îl pupe pe Cheloo”, spunea Delia, după ce a fost la un pas să fie ea și ea sărutată de Bendeac, în semifinala din sezonul al șaptelea.

Toți jurații s-au amuzat pe seama lui Mihai Bendeac, care nu se poate abține să facă ce îi trece prin cap. Așa a ajuns să sărute în mai multe sezoane câte o concurentă, iar la un moment dat a încercat chiar să o sărute pe colega lui jurată, Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: