Redactia.ro
Home » TV » Câte kilograme au vedetele din România. Acestea au vorbit deschis despre greutatea lor

Câte kilograme au vedetele din România. Acestea au vorbit deschis despre greutatea lor

GALERIE FOTO (17)

Vedetele din România au fost atent analizate de-a lungul timpului în funcție de aspectul fizic și mulți dintre fani s-au întrebat câte kilograme au și cum au ajuns să aibă o siluetă atât de frumoasă. 

 

Câte kilograme au vedetele din România

Vedetele au vorbit deschis despre greutatea lor și despre cum reușesc să își mențină la siluetele de invidiat pe care le afișează în mediul online.

Câte kilograme are Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, pentru cariera de invidiat și pentru cele două fetițe superbe pe care le are, reușind  să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta a vorbit deschis despre kilogramele pe care le are, dar și despre perioadele dificile prin care a trecut, de-a lungul timpului. Divorțul de tatăl fiicelor ei, George Burcea, este unul dintre cele mai momente pentru vedeta de la Antena 1. Mai mult, diva a avut și multe probleme de sănătate, în ulrima perioadă. Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator  pe masa de operație, iar după ce medicii au resuscitat-o și au readus-o la viață, au fost nevoiți să o mai supună unor intervenții.

Însă, în ciuda problemelor prin care a trecut, Andreea Bălan are o siluetă de invidiat de multe persoane de sex feminin, fiind ajutată, de altfel, de dansul pe care îl practică zilnic.

Adda a vorbit despre greutatea sa

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta pare să treacă printr-o perioadă benefică după ce și-a dat seama că a reușit să slăbească două kilograme, ajungând să cântărească 59. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisit pe pagina de Instagram că atunci când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Cătălin, avea 52 de kilograme și că, ulterior, iubirea ar fi făcut-o să pună câteva kilograme. Adda a rămas însărcinată, motiv pentru care a mai pus 25 de kilograme în timpul sarcinii, dar a reușit să scadă în greutate, ajungând la 59. Diva a mărturisit că a apelat la un regim alimentar bine stabilit, din cauza unei alergii puternice.

”Nu pot să cred, când l-am cunoscut pe Cătă aveam 52 de kg, eram foarte slabă, apoi din cauza dragostei am ajuns la 58. M-am îngrășat 25 de kilograme în sarcină, după ce am născut mai jos de 59 nu am scăzut, oricând de tare m-am fi înfometat sau orice dietă aș fi ținut, nu am slăbit! Și uite că acum când mănânc sănătos și chiar mănânc, nu mă înfometez, mă simt sătulă, uită că am reușit să slăbesc sănătos, sunt foarte fericită. Sunt cel mai fericit copil și nu pentru că slăbesc, dar simt că fac ceea ce trebuie pentru corpul meu”, a mărturisit Adda pe InstaStory.

 

Câte kilograme are Andra

Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Artista a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului, iar forma fizică a vedetei s-a schimbat în urma celor două sarcini. Însă, Andra a mărturisit că a reușit să revină la greutatea pe care o avea înainte de a avea cei doi copii.

Artista a mărturisit că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și că face sport ori de câte ori are timp, mai ales în perioada pandemiei. Cântăreața are 64 de kilograme, dar de multe ori au apărut diverse zvonuri potrivit cărora ar fi însărcinată. Cu această ocaize, vedeta s-a decis să slăbească pentru a închide gurile rele.

Câte kilograme are Alina Eremia

Alina Eremia este una dintre artistele cele mai îndrăgite de fani. Vedeta a trecut printr-o schimbare radicală de fizic, având în vedere primele apariți în televiziune, mai exact în cadrul unui celebru serial de la PRO TV.

Artista are în prezent 58 de kilograme, însă, greutatea ei a fluctuat de-a lungula nilor. Diva a povestit că a fost nevoită să facă anumite sacrificii pentru a ajunge la silueta pe care o are acum și a povestit care este secretul ei pentru un trup de invidiat.

„Micul meu dejun este destul de sărăcăcios și încerc să îl iau la o oră târzie, ca să pot scăpa de senzația de foame pe parcursul zilei. În principiu mănânc iaurt grecesc cât mai slab în grăsimi, cu fulgi, fără zahăr, sau nuci, ori omletă din albușuri de ou cu niște legume alături”, spunea artista, în urmă cu ceva vreme.

Vedeta a scos din dietă zahărul și grăsimea, după cum a declarat în urmă cu câteva luni.

„Carbohidrații îi consum doar în anumite zile și mănânc de exemplu orez fiert și atât fără nimic altceva, iar în ceea ce priveștepastele, nu mănânc mai mult de 100 de grame”, mai povestea artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: