Redactia.ro
Home » Monden » Câte milioane de euro are în cont, de fapt, Anamaria Prodan? Cu cât a rămas în urma divorțului

Câte milioane de euro are în cont, de fapt, Anamaria Prodan? Cu cât a rămas în urma divorțului

Anamaria Prodan avere

Odată cu separarea de Laurențiu Reghecampf, mulți au vorbit și despre o divizare a averii. Ei bine, Anamaria Prodan a dat asigurări că averea ei este în continuare impresionantă, cu toate că antrenorul ar fi plecat, în mod ilicit, cu banii comuni.

Câte milioane de euro are în cont, de fapt, Anamaria Prodan

Chiar dacă soțul ar fi retras averea comună a celor doi și i-ar fi pus-o pe numele amantei, Anamaria Prodan a rămas cu o avere deloc de neglijat. Potrivit Top Capital 2021, averea impresarei se situează între 40 și 60 de milioane de dolari. Astfel, ea ocupă locul 141 în clasamentul celor mai bogați români.
Așadar, impresara nu duce grija zilei de mâine, cu toate că vrea cu ardoare să recupereze banii pe care Laurențiu Reghecampf i-ar fi sustras, fără acordul ei, din conturile comune.

O sumă deloc modestă, după spusele Anamariei Prodan. Impresara declarase în trecut că averea familiei se situează între 50 și 100 milioane de dolari, deci nu ne rămâne decât să bănuim cu cât a plecat antrenorul din această relație. „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat!”, spunea Anamaria Prodan în trecut la Antena Stars.

De unde provine averea impresarei

Anamaria Prodan a declarat în nenumărate rânduri că averea provine în mare parte de la mama sa, celebra Ionela Prodan. Cum sora ei, Anca, a renunțat la partea de avere, Anamaria Prodan a moștenit întreaga agoniseală a artistei. Pe lângă bani, impresara a moștenit mașini, case și bijuterii de lux.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: