Redactia.ro
Home » Monden » Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut! Actrița a exagerat cu operațiile estetice

Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut! Actrița a exagerat cu operațiile estetice

GALERIE FOTO (13) Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut!

Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut! Celebra actriță în vârstă de 51 de ani este complet transformată din cauza intervențiilor pe care și le-a făcut în ultimii ani. Catherina Zeta-Jones este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, interpretând roluri în numeroase pelicule de succes.

Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut! Actrița a exagerat cu operațiile estetice

Catherina Zeta-Jones a ajuns de nerecunoscut! Actrița de origine britanică, Catherine Zeta-Jones a fost considerată ani la rând, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Frumusețea sa răpitoare l-a lăsat fără răsuflare pe celebrul actor Michael Douglas, care a reușit să-i cucerească inima. Ei bine, chiar dacă ești o stea la Hollywood, anii nu se vor șterge de pe chipul nimănui. Același lucru este valabil si in cazul actriței.

Catherine Zeta Jones nu mai are legătură cu femeia strălucitoare de altădată. Cu toate că a încercat să facă unele schimbări la nivelul chipului ei, actrița nu a reușit decât să atraga criticile fanilor săi. Cu toate că nu a recunoscut că a apleat la ajutorul medicilor esteticieni, se poate vedeta că Zeta Jonea și-a făcut injecții cu botox care i-a îndepărtat cutele de pe chip, precum și o intervenție în zona nasului. Dincolo de tenul lipsit de riduri, internauții susțin că buzele acesteia au un aspect diferit. „Ce s-a intamplat cu fata ta?„, „O, Doamne! Prea multe operatii” sau „Botox„, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe contul lui Catherine. Întrebată care este rutina ei zilnică de frumusețe, actrița a declarat că tot timpul stilul de viață sănătos și dieta o ajută să arate bine, dar a evitat mereu să vorbească despre intervențiile estetice. „În mod sigur a ales un face lift (întindere a pielii), implanturi în obraz, transfer de grăsime, umplerea ridurilor de expresie și botox. Zici că e altă persoană”, a spus medicul plastician Dr. Anthony Youn.

Cum a început povestea de iubire dintre Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

În urmă cu mai bine de 22 de ani, Catherine Zeta Jones și Michael Douglas aveau să se întâlnească și să rămână pentru totdeauna împreună. În prezent, au un mariaj solid și o relație de cuplu la care mulți tineri visează. Michael Douglas, în vârstă de 77 de ani și Zeta Jones, 52 de ani au doi copii frumoși.

În 2001, Catherine povestea într-un interviu că întâlnirea lor s-a produs la insistențele lui Michael. ”Ne-am văzut, în 1996, la Deauville Film Festival. Mi s-a spus că Michael Douglas vrea să mă întâlnească. Eram puţin emoţionată, căci nu ştiam de ce vrea să mă cunoască. Culmea e că m-am întâlnit, din întâmplare, pe lobby-ul hotelului lui şi a trecut fix pe lângă mine. Îmi amintesc că i-am spus fratelui meu, care era acolo la acea vreme. Se pare că nu era aşa de nerăbdător să mă cunoască, căci tocmai a trecut pe lângă mine şi nici măcar nu şi-a dat seama că sunt eu”, a declarat actrita.

Cei care i-au ajutat au fost actorii Antonio Banderas și Melanie Griffith, care i-au invitat la cină pe ce doi. La rândul lui, Michael Douglas are și el o poveste despre momentul întâlnirii lor. ”Am întâlnit-o la un bar şi am fost un gentleman. După câteva interviuri de presă şi alte obligaţii, ea mi s-a alăturat. După o oră şi jumătate de discuţii i-am zis „Ştii, eu o să fiu tatăl copiilor tăi>>. Suna minunat, dar ea a spus: <<Ştii ceva, am auzit destule despre tine şi am văzut multe la tine, cred că e timpul să ne spunem noapte bună”, a spus actorul. În final, se pare că actorul a avut dreptate, iar cei doi continuă să-și trăiască povestea de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: