Redactia.ro
Home » Monden » Câți ani are soția lui George Buhnici: „Am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele”

Câți ani are soția lui George Buhnici: „Am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele”

Lorena și George Buhnici sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună o fiică, Ariana Maria, în vârstă de 9 ani. De curând vloggerul din industria tech, George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit extrem de multă controversă după ce a criticat aspectul fizic a mai multor femei de la malul mării, în timp ce se afla la un renumit festival din Constanța. Cele mai multe reacții le-a stârnit faptul că, a afirmat că soția lui „arată ca o minoră”. Iată ce vârstă are Lorena Buhnici! 

Câți ani are soția lui George Buhnici

George Buhnici a spus în cadrul unui interviu că este norocos să aibă o soție care arată ca „o minoră”, făcând referire la femeile care nu merg la sală și nu își întrețin fizicul:  

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus George Buhnici.

Deși soțul ei afirmă că „arată ca o minoră”, Lorena Buhnici are, de fapt, vârsta de 40 de ani, iar în luna decembrie ava împlini 41 de ani.

Cum se Descrie Lorena Buhnici 

Lorena, soția lui George Buhnici își descrie viața ca fiind una plină de povești, afirmând faptul că a avut o copilărie minunată și un drum educațional ce a condus-o spre succes: 

„M-am născut la Ploiești, într-o zi de iarnă frumoasă, 29 decembrie 1981. Am avut o copilărie pe care dacă aș putea aș povesti-o într-o carte plină cu ilustrații. Năzdrăvăniile, râsetele în hohote, școala, fratele mai mare, mereu cu grijă față de sora mai mică, mereu pusă pe boacăne, vacanțele la bunici, scovergile făcute de bunica, părinții, cei mai frumoși și buni din lume, prietenii, apoi liceul, prieteniile legate încă și acum, iubirile, și mai apoi facultatea și …schimbarea. (…). M-am angajat la 18 ani, ce a pornit de la o practică peste vară (am terminat SNSPA – Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic), la revista auto a Registrului Auto Român”, se descrie Lorena Buhnici pe site-ul personal, potrivit libertateapentrufemei.ro

Sursa foto: lorena.buhnici.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: