Redactia.ro
Home » TV » Câți bani a ajuns să facă Zanni de la Survivor România, din Youtube? Suma pe care o are în conturi

Câți bani a ajuns să facă Zanni de la Survivor România, din Youtube? Suma pe care o are în conturi

GALERIE FOTO (2)

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Show-ul de la Kanal D i-a adus concurentului atât faimă, cât și bani. 

 

Câți bani a ajuns să facă Zanni de la Survivor România, din Youtube?

Zanni este revelația noului sezon de la Survivor România. Concurentul a înregistrat cea mai rapidă creștere pe Youtube de la intrarea în competiție. Contul faimosului a crescut considerabil în ultimele două luni, de când a intrat în show-ul de la Kanal D. Abonații și vizualizările de pe Youtube i-au adus bani frumoși artistului.

Canalul de Youtube al lui Zanni  conține 28 de materiale filmate, până în acset moment, având luni un total de 46.200 de abonați și 1,8 milioane de vizualizări. Conform informațiilor publicate pe platforma socialblade.com, Zanni și-a deschis canal de Youtube în anul 2013 însă jumătate din numărul total de abonați pe care-i are în prezent a fost obținut în ultimele 30 de zile. Mai mult, peste 1 milion de vizualizări șe-a obținut în ultima lună.

Conform unui grafic generat de sursa citată, Zanni a avut, îm decembrie 2020, un total de5.700 de noi subscriberi, iar în ianuarie, după ce a venit la Survivor a ajuns la 18.500. Mai mult, în februarie, Faimosul va depăși cel mai probabil 25.000 de oameni veniți pe canalul său de Youtube. În bani, totul ar ajunge la aproximativ 2.500-3.000 de euro pe lună doar din Youtube, bani la care Zanni nici nu visa în urmă cu un an.

 

Câți bani câștigă Culiță Sterp și Jador?

În comparație cu Faimosul Zanni, Culiță Sterp a pierdut din abonații de pe canalul său de Youtube. Contul oficial al artistului a ascăzut de la 28.000 de noi abonați în luna decembrie la 18.000 în ianuarie, însă, cel mai probabil va încheia februarie cu aproximativ 30.000 de noi abonați.

Pe de altă parte, Jador a avut cu 9.000 de noi abonați mai mult în luna ianuarie față de luna decembrie a anului trecut. Mai mult, artistul pare să se mențină în februarie la o medie de aproximativ de 35.000 de noi oameni veniți pe canalul său de Youtube.

Jador și Culiță Sterp generează venituri de zeci de mii de euro lunar doar din clipurile pe care le postează pe canalul de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: