Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a câștigat Mircea Badea? Prezentatorul a arătat „fluturașul”

Câți bani a câștigat Mircea Badea? Prezentatorul a arătat „fluturașul”

GALERIE FOTO (3)

Controversatul prezentator TV Mircea Badea știe să facă bani și nu “stă” doar pe salariul oferit de Antena 3 pentru emisiunea “În gura presei”. Acesta a profitat de ocazie să arate la televizor cați bani a câștigat din pariuri.

Cunoscut pentru afinitatea pentru jocurile de pariuri, Mircea Badea nu se sfiește să arate cați bani a câștigat, mai ales după ce a pariat pe pierderea echipei de fotbal a României, în fața Norvegiei. „În cazul în care vă întrebați daca și ce am pus pe meciul cu Romania. Eu nu prea pun pe meciurile cu romani. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici macar un leu”, a mărturisit cu sinceritate Badea. Potrivit biletului arătat la televizor, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor da cel putin două goluri în meciul mai sus amintit. Astfel că, acesta a câștigat 2.840 lei.

Luna trecută, Mircea Badea se lăuda cu un câștig de peste 2.500 de euro la pariuri

Împătimit al pariurilor de orice fel, Mircea Badea nu a ezitat să se laude și cu biletul de pariu pus pe două partide de tenis. Inspirația prezentatorului TV i-a rotunjit conturile cu aproximativ 2.500 de euro. Mai mult decât atât, și luna iulie a fost bună pentru Mircea Badea, din punct de vedere financiar. Acesta a câștigat peste 7.000 de lei pentru un meci de Premier League, mai exact duelul dintre Tottenham și Leicester, pe care a pariat 2.359 de lei.

Mircea Badea nu ezită să se laude pe rețelele de socializare

Cunoscut pentru activitatea sa intensă de pe Facebook, Mircea Badea a reușit să își atragă atât critici, dar și laude la adresa sa. Badea a postat fiecare bilet câștigător în parte, mărturie stând întreaga pagină de socializare, inundată de dovezile câștigurilor substanțiale.

Controversatul prezentator TV Mircea Badea știe să facă bani și nu “stă” doar pe salariul oferit de Antena 3 pentru emisiunea “În gura presei”. Acesta a profitat de ocazie să arate la televizor cați bani a câștigat din pariuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: