Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a dat Simona Halep pe o rochie în stilul „Barbie”. Sportiva a avut o apariție ravisantă, chiar înainte de a primi marele verdict

Câți bani a dat Simona Halep pe o rochie în stilul „Barbie”. Sportiva a avut o apariție ravisantă, chiar înainte de a primi marele verdict

GALERIE FOTO (7)

Simona Halep, celebra jucătoare de tenis din România, a strălucit într-o apariție de neuitat, sâmbătă seară, la nunta unei bune prietene. Cu un stil demn de o păpușă Barbie, Simona a purtat o ținută spectaculoasă, care a atras privirile tuturor.

Chiar dacă se află încă în stare de suspendare provizorie, sportiva noastră preferată nu a ezitat să se bucure de o seară deosebită. Ba mai mult decât atât, a făcut tot posibilul pentru a se distra din plin alături de cei dragi.

Cât a costat rochia purtată de Simona Halep

Cu o rochie fermecătoare de la brandul „Solace London”, într-o nuanță feminină de roz, Simona a emanat eleganță și rafinament. Cu o valoare de 2.859 de lei, rochia i-a accentuat frumusețea și a completat armonios întreaga sa apariție.

Eleganța nu s-a oprit aici, Simona a ales cu grijă și accesoriile pentru a completa ținuta Barbie. O geantă de culoare închisă de la „Amina Muaddi”, în valoare de 4.173 de lei, a adăugat o notă sofisticată și chic. Sandalele, tot de la același brand, decorate cu cristale, au reprezentat piesa de rezistență a ținutei, iar prețul lor de 4.024 de lei a demonstrat că Simona nu face compromisuri când vine vorba de stil.

În total, investiția în ținuta Barbie a fost una semnificativă, ridicându-se în jurul sumei de 11.056 de lei. Cu toate acestea, pentru Simona, aceasta a fost o modalitate de a se bucura de momentul unic și de a se simți ca o protagonistă a celui mai așteptat film din acel an, „Barbie”, în care celebrul personaj a fost interpretat cu succes de către Margot Robbie.

Simona nu a uitat nici de make-up

Pelicula despre legendara păpușă blondă a cucerit și cinematografele din România, iar Simona Halep a ales să îi aducă un omagiu stilistic la petrecerea de nuntă a prietenei sale. Strălucind de fericire și entuziasm, Simona s-a bucurat de eveniment alături de Georgiana Herda, președinta „Fundației Simona Halep”, o altă prezență de seamă în viața ei.

Pentru a arăta impecabil la eveniment, Simona a apelat la priceputul make-up artist Magda Ivan, care a creat un look fabulos pentru sportivă. După ce a finalizat machiajul și coafura, Magda a realizat un selfie alături de Simona, mândră de rezultatul muncii sale, și a făcut o declarație plină de admirație pentru această „fată specială din lume”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: