Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a donat omul de afaceri Gigi Becali de-a lungul anilor

Câți bani a donat omul de afaceri Gigi Becali de-a lungul anilor

Câți bani a donat

Omul de afaceri, Gigi Becali a ajutat foarte multă lume sărmană. MM Stoica a dezvăluit suma pe care milionarul a donat-o de-a lungul vieții.

Câți bani a donat omul de afaceri Gigi Becali de-a lungul anilor

De-a lungul anilor, omul de afaceri Gigi Becali a donat mulți bani oamenilor sărmani și bisericilor. Mihai Stoica a dezvăluit întreaga sumă pe care afaceristul a donat-o de-a lungul vieții sale. Potrivit DigiSport, Gigi Becali a ajutat oameni cu nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

Să se ducă cineva să vadă cum pleacă zeci de mii de euro zilnic de la Palat! A făcut donații de 50 de milioane de euro”, a spus Mihai Stoica.

Becali a donat milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

La sfârșitul anului 2018, Gigi Becali a fpcut un gest surprinzător. Acesta a fost prezent în luna noiembrie la slujba de sfințire la Catedrala Mântuirii Neamului. Afaceristul a donat atunci o sumă uriașă pentru construcția catedralei. De opt ani se lucrează la Catedrala Mântuirii Neamului și este mai înaltă cu 34 de metri față de Casa Poporului.

E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem dacă dau şi pentru pictură. Dumnezeu cum vrea„, a declarat patronul vicecampioanei.

De asemenea, Becali a făcut o donație la Muntele Athos. Milionarul le-a făcut călugărilor cadou un excavator de 120.000 de euro, iar în luna februarie 2018, le-a oferit 30.000 de euro direct din pungă.

Ionuţ, adu sacoşa aia cu bani încoace! Ia părinte 30.000 de aici şi să fii sănătos!

Cea mai mare sumă care i-a intrat lui Becali a fost atunci când a vândut un teren de 120.000 mp unui englez, cu 60 milioane de euro. Potrivit „Top 300 Capital. Cei mai bogați români”, averea lui Becali este de peste 500 de milioane de euro.

Citeste si:Cristi Manea a semnat cu FCSB! Va avea cel mai mare salariu din Liga I

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: