Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a făcut Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan: „Banii trag la mine”

Câți bani a făcut Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan: „Banii trag la mine”

Câți bani a făcut Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan

Câți bani a făcut Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan. Codin Maticiuc a invitat-o pe impresara la el în podcast de două ori, iar succesul a venit fără probleme. Actorul a dezvăluit câți bani a câștigat din vizualizări după postarea clipurilor pe Youtube.

Câți bani a făcut Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan: „Banii trag la mine”

Codin Maticiuc este prieten de mulți ani cu Anamaria Prodan și amândoi fac parte din familii înstărite. Actorul a invitat-o pe impresară în podcast-ul său, iar acest lucru i-a adus mare succes. Vloggerul Selly a fost întrebat de mai multe persoane câți bani face pe Youtube, din vizulizări. Tânărul a filmat un vlog intersant în care a arătat câți bani câștigă într-o lună mai mulți youtuberi din țară. Selly i-a sunat și i-a filmat în timp ce spuneau câți bani fac din Youtube. Printre aceștia s-a numărat și Codin Maticiuc.

Acesta a avut cel mai mic număr de vizualizări dintre toți vloggeri, dar a câștigat cei mai mulți bani. Actorul și-a lansat podcastul „La Mijloc”, unde a fost invitată și Anamaria Prodan de două ori. Primul clip i-a adus mulți bani actorului. Acesta a încasat pentru primul podcast cu Anamaria Prodan, peste 2000 de euro.

Codin tocmai mi-a zis că nu a avut niciodată laptop. Acesta nu e laptopul lui. Dacă nu ai avut laptop niciodată, cum ai scris scenariul pentru Miami Bici? (…) Mai mult o să îi arăt eu, pentru că el habar n-are. Tu, Codin, faci conținut în formă long. Faci aceste podcasturi, care au peste o oră, dar la care se uită și oameni mai mari, mai în vârstă. După casa asta așa, aș putea să zic că ești cel mai bine plătit youtuber din România.Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat. 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a spus Selly.

Codin Maticiuc a scris scenariul despre Nuțu Cămătaru de pe telefon

Codin Maticiuc a regizat filmul de comedie „Miami Bici” care a înregistrat un succes imens. Cu toate astea, actorul a spus că el nu are laptop, iar scenariul pelicului l-a scris pe telefon. La fel s-a întâmplat și cu cartea lui Nuțu Cămătaru. „Am avut când eram mic calculator. (…) De pe telefon am scris scenariul pentru «Miami Bici». «Dresor de fraieri», la fel, e scris pe telefon, în notes. Pot să scriu repede. (…) Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. (…) Atenție! Am fost în trending, numărul 1”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a lansat la finalul anului trecut, controversata carte „Dresor de lei și fraieri. Viața lui Nuțu Cămătaru”, care s-a vândut integral din două tiraje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: