Redactia.ro
Home » Monden » Cum își răsfață Codin Maticiuc fiica! Milionarul face orice pentru micuța Smaranda

Cum își răsfață Codin Maticiuc fiica! Milionarul face orice pentru micuța Smaranda

Cum își răsfață Codin Maticiuc fiica! Milionarul face orice pentru micuța Smaranda

Codin Maticiuc ar face orice pentru fiica lui, iar acest lucru se vede de la o poștă! Milionarul a mărturisit cum o răsfață pe micuța Smaranda!

Cum își răsfață Codin Maticiuc fiica! Milionarul face orice pentru micuța Smaranda

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Reputația tânărului milionar nu a fost dintotdeauna bună, căci acesta era denumit ”Prințul de Dorobanți”.Și-a trăit viața așa cum a vrut, însă totul până la fetița lui! De puțin timp este tatic de fată, iar acest lucru l-a făcut pe Codin să se îmblânzească direct.

Smaranda este lumina ochilor lui și ar afce orice ca micuța să fie fericită și răsfățată. De curând, milionarul a dezvălui cum își răfață minunăția de fată. Omul de afaceri a mărturisit că de fiecare dată când este nevoit să plece de acasă îi spune fetiței lui că merge să-i aducă personajul ei preferat din desenele animate. Se pare că cea mică deține o colecție impresionană de jucării cu personajul animat.

”Pe fetița noastră o păcălim și îi spunem că mereu când plecam de acasă ne ducem să o căutăm pe Minnie. Și când ne întoarcem o aducem pe Minnie. Asta e povestea, ne întoarcem cu jucării cu personajul. Avem o colecție impresionanta de Minnie si când plecăm mai mult timp aducem personajul în mărime naturala, o doamna pe care o sun și se îmbracă ca Minnie. Îi spunem că locuiește la Paris si o aducem de acolo”, a declarat Codin Maticiuc pentru Antena Stars.

Codin Maticiuc regretă că nu petrece mai mult timp cu fiica lui

Vedeta a recunoscut că are un program încărcat și nu reușește mereu să fie lângă fetița lui
Maticiuc a recunoscut că nu este tot timpul prezent în viața micuței Smaranda din cauza programului încărcat pe care îl are, dar a menționat că va fi un tată model pentru fetița lui când aceasta va crește puțin mai mare.

”Dacă o întrebi pe ea, pe mamă, zice ca sunt destul de absent din cauza ca am un program destul de încărcat. Fetița mea are 2 ani și 5 luni si la mine crește progresiv interacțiunea, din ce in ce mai mult. Eu cred ca o să fiu un tătic model când fata mea o sa aiba 4 ani”, a mărturist omul de afaceri.

De asemenea, acesta a spus că nu își face griji pentru Smaranda atunci când va crește și își va face un iubit. Codin a mărturisit că cel mai important este ca fiica lui să fie fericită.

”Pentru mine cel mai important este să fie fericita. Nu știu cum o sa reacționez când baiatul o să-i facă rău si o să văd că plânge. Vreau să o văd fericită, dacă o face fericită nu mă interesează.”, a mai adugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: