Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Ea este cea care l-a cumințit pe celebrul milionar

FOTO Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Ea este cea care l-a cumințit pe celebrul milionar

Toată lumea îl cunoaște pe Codin Maticiuc, mai ales pentru  statutul său de milionar și viață petrecută în cluburi. De câțiva ani, însă, Codin Maticiuc stă deoparte atunci când vine vorba de dezmăț și se dedică fiicei sale, partenerei lui de viață, dar și actelor de caritate. Cine este, așadar, femeia care ”l-a pus la punct” pe Codin Maticiuc?

Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Ea este cea care l-a cumințit pe celebrul milionar

Nu sunt căsătoriți și pare că nici nu au de gând pe viitor, dar sunt părinții unei fetițe superbe, Smaranda. Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli, trăiesc de câțiva ani o poveste frumoasă de dragoste. Totodată, deși este partenera ”băiatului de bani gata”, așa cum i se mai spune lui Codin, Ana evită să se afișeze în lumina reflectoarelor, asemeni acestuia.

Codin Maticiuc, vacanță la Neptun cu iubita și fiica de doi ani. bdquo;Avem și noi mare

Ana Pandeli este cea care l-a făcut tată pe ”Craiul de Dorobanți”, dăruindu-i o fetiță. Dar, l-a făcut și tată de băiat pe milionar, deoarece Ana are un copil dintr-o relație anterioară.

Foto: Ana Pandeli și fiul ei, dintr-o relație anterioară

Ana are puțin peste 30 de ani și se bucură vara aceasta de vacanțe de lux, alături de partener.  Ana și Codin s-au întors de curând din Africa și Maldive și acum vor să se distreze și pe litoral românesc. Se află într-o vacanță la Neptun, unde Codin a fost plăcut surprins de condițiile de aici. „Neptunul este extraordinar de bine pregătit. Toate marketurile alea mari sunt până la 2 noaptea deschise. Cel puțin o farmacie e deschisă până la 12:00”, a precizat Codin.

Codin Maticiu, despre vacanța din Maldive: ”Pentru fiică-mea. Cu copiii e greu de călătorit departe”

În privința vacanței din Maldive, Codin a mers acolo pentru a o răsfăța pe fetița lui, Smaranda. Recunoaște că nu este ușor să mergi cu copiii după tine într-un asemenea loc de vis. E o vacanță pentru fiică-mea. Cu copiii e greu de călătorit departe. Am fost cu fetița în Maldive. N-a fost greu, dar nu poți s-o faci de zece ori. Cu copilul pleci în concediu organizat. În Maldive am avut olița la noi. Nu e ușor și vara vrem să mergem și noi la mare. Avem și noi mare. Aerosolii poate să-i facă și la Neptun, nu doar pe Coasta Amalfitană”, a mai spus Codin Maticiuc pentru protv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: