Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc! Ce a declarat acesta despre iubita lui Smiley

Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc! Ce a declarat acesta despre iubita lui Smiley

GALERIE FOTO (3) Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc! Ce a declarat acesta despre iubita lui Smiley

Gina Pistol trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Smiley, împreună așteptând o fetiță, însă artistul nu a fost primul bărbat din viața vedetei! Prezentatoarea s-a iubit cu mulți bărbați celebrii.

Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc

Gina Pistol a debutat ca fotomodel într-o revistă Playboy acum mai bine de zece ani după ce a lăsat în urmă satul său natal Roșiorii de Verde și s-a mutat la București. Ambițioasă, focoasă blondă și-a sculptat trupul și s-a bucurat de un real succes.

În 2005, s-a combinat cu Codin Maticiuc împreună cu care a stat doar nouă luni de zile. Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri despre acea perioadă în care ei doi aveau relații intime. La o emisune TV, Codin Maticiuc a răspuns provocării de a face un top al femeilor care i-au rămas în minte, după ce a întreținut relații intime cu ele. Astfel, Codin Maticiuc a făcut o dezvăluire rușinoasă despre Gina Pistol, fără să țină cont de faptul că ea și Smiley așteaptă un copil.

Chiar dacă cei doi au avut o parte de o relație pasională, Codin Maticiun nu este singurul bărbat pe care frumoasa prezentatoare l-a iubit.

Ce bărbați celebrii au avut-o pe Gina Pistol

Înainte de a deveni iubita lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi destul de cunoscuţi în showbiz. După relația cu Codin Maticiuc, Gina Pistol și-a legat numele de afaceristul libanez Nicola. Relația lor a fost una presărată cu certuri și împăcări, deoarece acesta avea probleme mari cu legea, dar și cu drogurile. Cei doi au stat șapte ani împreună și au avut parte de o iubire controversată.

Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc! Ce a declarat acesta despre iubita lui Smiley

În pauzele de Nicola, Gina a avut, în 2008, o scurtă relație cu Bogdan Ivanov și, în 2009, o alta, de doar câteva luni, cu Ciprian Marica. În 2012, diva Gina s-a combinat cu fotbalistul Mihai Răduț, cu nouă ani mai tânăr decât ea, pentru care s-a și mutat la Târgu Jiu, acolo unde el juca la Pandurii. S-au despărțit după șapte luni.

Gina s-a cuplat apoi cu Alin Cocoș. A fost cu el la Paris, unde acesta și-a serbat ziua de naștere, și au fost fotografiați la aeroport, când se întorceau din Orașul Iubirii. Gina și Alin și-au început relația pe la sfârșitul anului 2013 iar, în 2017 cei doi au pust punct relației.

Gina Pistol s-a iubit cu Codin Maticiuc! Ce a declarat acesta despre iubita lui Smiley

Toate relațiile ei au fost mereu cât se poate de discrete. Atunci când a început o relație cu Alin Cocoș, mulți au crezut că vor ajunge în fața altarului. Din păcate însă, iubirea s-a stins, iar cei doi s-au despărțit civilizat. Când a început povestea cu Smiley, Gina a reușit să țina totul ascuns timp de cațiva ani. Acum pare în sfărșit că și-a găsit partenerul ideal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: