Redactia.ro
Home » Sport » Legătura neașteptată dintre Ciprian Marica și Florin Muntean. De unde se cunoșteau

Legătura neașteptată dintre Ciprian Marica și Florin Muntean. De unde se cunoșteau

Legătura neașteptată dintre Ciprian Marica și Florin Muntean

Legătura neașteptată dintre Ciprian Marica și Florin Muntean a ieșit la iveală după scandalul apărut în presă. Fostul internațional și soțul înșelat erau vecini și prieteni. De-a lungul timpului fotbalistul a mai fost acuzat că și-a înșelat partenerele.

Florin Muntean și-a surprins soția într-o cameră de hotel împreună cu Marica, în vara anului trecut. Din informațiile apărute cei doi bărbați se cunoșteau de mai multă vreme, fiind chiar prieteni de familie. Erau și vecini având apartamente în același bloc din Mamaia. În 2018, Florin și Ana au fost chiar invitați la botezul fiului lui Marica. Soțul înșelat are 33 de ani și este fiul lui Florin Muntean, fost șef TransGaz. În trecut a jucat baschet pentru Gaz Metan Mediaș și la U Cluj. În 2006 a câștigat cu echipa sa, Campionatul European U18. Ulterior a devenit manager.

Legătura neașteptată dintre Ciprian Marica și Florin Moldovan

Soțul înșelat a decis să o ierte pe Ana, după ce a aflat de aventura acesteia. Cel mai probabil de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Bărbatul a aflat despre amantlâc de la un apropiat. Acesta i-a dezvăluit că Ana și Ciprian Marica se întâlneau la Grand Hotel Italia. A mers să confirme și i-a surprins pe cei doi “porumbei”.

Cu cine s-a iubit Ciprian Marica

Fostul atacant al naționalei a avut în trecut relații cu mai multe femei celebre. Printre acestea au fost Gina Pistol și Ilinca Vandici. S-a spus chiar că ar fi avut o relație și cu Bianca Drăgușanu. În urmă cu ceva vreme, Ilinca Vandici dădea de înțeles că relația ei cu fostul fotbalist s-a încheiat pentru că a înșelat-o.

“Și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?»”, declara vedeta, pentru avantaje.ro.

La vremea respectivă Ilinca a făcut mai multe declarații care au pus pe jar lumea mondenă. Ea a povestit ce s-a întâmplat între Marica și Adelina Pestrițiu. Mesajele trimise de fotbalist au ajuns în presă după ce diva și-a pierdut telefonul.

“Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile”, spunea Vandici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: