Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Ana Muntean, femeia cu care a fost surprins Ciprian Marica într-o cameră de hotel. Cum a aflat soțul ei de relația lor

Cine este Ana Muntean, femeia cu care a fost surprins Ciprian Marica într-o cameră de hotel. Cum a aflat soțul ei de relația lor

GALERIE FOTO (2) ana muntean amanta marica

Cine este Ana Munteanu, de fapt? Femeia l-a adus pe Marica în ochii presei cu un scandal de amploare. Dar cine este ea de fapt?

Scandalul momentului în showbiz îl implică pe Ciprian Marica. Ziarul de Cluj a scos la iveală un filmuleț din 2019 în care se vede cum Marica iese din camera de hotel din care, apoi, iese si Ana Muntean, o femeie maritată.

Cei doi amanți sunt filmați chiar de soțul femeii, ceea ce face situația chiar mai gravă. Ana Muntean este soția lui Florin Muntean, băiatul fostului șef de la Transgaz. Toată întâmplarea a avut loc în 2019, iar cei doi soți s-au împăcat, fiind împreună și astăzi.

Cine este Ana Muntean. Soțul a prins-o împreună cu Marica

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean din 2015. El a fost fost baschetbalist la Gaz Metan Mediaș și la U Cluj. Tânărul de 35 de ani este fiul lui Florin Muntean Senior, care a fost directorul Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și chiar senator al Alianței D.A., pentru o vreme.

Tatăl Socru nu e singura personalitate politică din viața Anei Munteanu. Nașul de cununie al cuplului Muntean este chiar Rareș Bogdan.

Astfel ca la nunta lor au fost prezente o mulțime de figuri politic importante.

Nora fostului director Transgaz a fost pusă într-o ipostază jenantă chiar de soțul său.

Ana Munteanu, prinsă la hotel cu Marica

Florin Munteanu și-a filmat soția, pe Ana, chiar ieșind din camera de hotel pe care a împărțit-o cu Ciprian Marica. Totul s-a întâmplat anul trecut, în vara. Înregistrarea a fost publicată, ieri, de site-ul ziardecluj.ro.

Se pare că bărbatul înșelat i-ar fi cumpărat soției un telefon, drept cadou. Dar cum banuia că aceasta l-ar înșela, a activat un sistem de back up, la care avea și el acces. Astfel, știa că își va găsi soția în acea zi, la hotel.

Florin Muntean a mers la hotel, iar din cameră a ieșit Ciprian Marica, la bustul gol, cu doar un prosop în talie. Bărbatul înșelat nu a făcut scandal, însă a insistat să iasă și soția sa pe care a întrebat-o care au fost motivele pentru care a făcut asta și de ce l-a înșelat.

Se pare, însă, că cei doi sunt împreună și astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: