Redactia.ro
Home » Știri » Ciprian Marica este în război cu Dacia

Ciprian Marica este în război cu Dacia

Ciprian Marica este în război cu Dacia

Ciprian Marica este în război cu Dacia, firma românească producătoare de mașini. El acuză Dacia care funcționează sub sigla Renault că tot ceea ce câștigă pe teritoriul țării din vănzarea de mașini, investește în echipe de fotbal din străinătate, iar țării îi da înapoi foarte puțin din tot ceea ce câștigă.

Ciprian Marica este în război cu Dacia

„Dacia e sponsor la Udinese şi la o echipă de rugby din Anglia, iar FC Argeş e lăsat de izbelişte (n.red. – fabrica Dacia fiind în Mioveni, lângă Piteşti). Cum, adică, măi români, noi cumpărăm maşinile Dacia şi ei nu dau nimic înapoi ţării?”, a tunat Marica la ProSport LIVE.

„Sunt curios, la nivel local, cu ce se implică Dacia în Piteşti? Mi se pare o jignire chestia asta. Cum, nu te interesează ce se întâmplă la tine acasă? Spun asta, chiar dacă Dacia e preluată de Renault. Vă dau exemplul clar despre o companie care investea masiv în sport şi comunitate şi acum e la Udinese. Îi intereasă piaţa de acolo, că oricum românul cumpărăr Dacia. Ar tebui luată atitudine. Nu e normal. Băi, trebuie să întorc şi eu ceva comunităţii.

Pe marile companii care fac profit pe teritoriul României nu le interesează de piaţa de aici. Şi, Gică Hagi spunea că nu are un sponsor pe piept, îi e şi ruşine legat de chestia asta. Poate Gică Popescu să facă mai mult acum, fiind şi preşedinte al clubului”, a afirmat fostul internaţional.

„E un semnal de alarmă. În România se fac lucrurile ok doar dacă sunt impuse. Firmele mari investesc sume infime în România. Sumele investite de marile companii în ţara noastră sunt foarte mici. Ce întorc ele românilor? O să rămâneţi suprins, e o statistică la care lucrez şi pe care o să o prezint, iar concluzia e alarmantă, suma e infimă”, a încheiat Ciprian Marica.

Citește și: Simona Halep, dezvăluiri despre relația ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: