Redactia.ro
Home » Sport » Cine e iubita lui Ciprian Marica și cum a reacționat la scandalul momentului

Cine e iubita lui Ciprian Marica și cum a reacționat la scandalul momentului

Cine e iubita lui Ciprian Marica și cum a reacționat la scandalul momentului

Iubita lui Ciprian Marica trece prin momente dificile. Lumea showbiz-ului românesc a explodat, astăzi. Fostul internațional a fost prins în offside. Ziar de Cluj a publicat un filmuleț în care acesta a fost surprins într-o cameră de hotel cu Ana Muntean. Imaginile au fost filmate chiar de soțul acesteia.

Ciprian Marica trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Marcu, de mulți ani. Sau cel puțin așa credea toată lumea. În trecut fostul internațional a fost un adevărat cuceritor. Apoi a cunoscut-o pe Ioana și părea că a renunțat la vechile obiceiuri. Tânăra a fost mereu discretă și nu a atras atenția asupra ei. Este din Constanța și a absolvit Facultatea de Medicină. Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de stomatologie, acolo unde Ioana lucra la acea vreme. În noiembrie 2016 s-a născut primul copil al cuplului. Doi ani mai târziu a venit pe lume și al doilea băiețel. Deși a trecut prin două sarcini, frumoasa blondină are o siluetă demnă de invidiat. Ioana este cu 8 ani mai tânără decât iubitul ei.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, spunea Ciprian Marica, pentru Viva.ro.

Cine e iubita lui Ciprian Marica și cum a reacționat la scandalul momentului

Ioana Marcu și Ana Muntean, cea care a fost surprinsă în pat cu Ciprian Marica erau prietene. În mediul online a apărut o fotografie cu cele două, făcută se pare chiar în hotelul din Cluj unde au fost prinși cei doi amanți. Aventura a fost descoperită de soțul înșelat, Florin Muntean, fostul patron al Transgaz.

ATENȚIE! VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

Ioana Marcu pare că l-a iertat pe Ciprian Marica, după ce a descoperit adevărul. Femeia a publicat o fotografie pe conturile sale de socializare din care lasă să se înțeleagă faptul că este dispusă să-i mai acorde o șansă. În fotografie apare împreună cu iubitul ei la o petrecere.

Ciprian Marica și Ioana nu sunt căsătoriți

Deși sunt împreună de mulți ani și au doi copii împreună, Ciprian Marica și Ioana nu și-au oficializat relația. Au fost întrebați în repetate rânduri când vor face pasul cel mare, dar răspunsul a întârziat să apară.

“Am ajuns la o vârstă de la care mi-am trasat nişte principii sănătoase şi ştiu ceea ce-mi doresc, în primul rând. Toate vin la momentul potrivit. Nu cred că trebuie să alergăm.
Văd fete, văd băieţi care disperă că au ajuns la o vârstă la care nu s-au căsătorit sau nu au făcut un copil sau mai ştiu eu ce n-au realizat. Eu cred că totul se întâmplă atunci când ţi-este dat să se întâmple, consider că trebuie să-ţi trăieşti prezentul, să ai o perspectivă asupra viitorului apropiat, însă trecutul nu ne ajută cu nimic, nu-l putem schimba”, declara Marica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: