Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a încasat Alexandra Duli pentru 14 săptămâni la Survivor. Războinica pleacă acasă cu conturile pline

Câți bani a încasat Alexandra Duli pentru 14 săptămâni la Survivor. Războinica pleacă acasă cu conturile pline

În seara zilei de joi, 18 aprilie 2024, fanii Survivor All Stars au fost martori la unul dintre cele mai tensionate momente ale sezonului. Alexandra Duli a fost eliminată din concurs după un duel captivant și emoționant cu Ana Porgras, într-un episod care a stârnit nu doar emoții, ci și controverse.

Alexandra Duli și Ana Porgras, două dintre cele mai puternice concurente din această ediție a Survivor All Stars, s-au confruntat într-o probă decisivă care a avut mize înalte. Tensiunea a fost amplificată de faptul că Zanni, un alt concurent popular, a indicat anterior că ambele femei îi sunt pe plac, ceea ce a adăugat un strat suplimentar de dramatism întregii confruntări. În final, a fost Alexandra cea care a pierdut duelul, determinând astfel finalul parcursului său în competiție.

Câți bani a încasat Alexandra Duli de la Pro TV

După ce Domnul Dan, prezentatorul emisiunii, i-a stins torța, Alexandra a avut ocazia să își ia rămas bun de la coechipierii ei. Ultimul adio l-a oferit lui Zanni, moment care a fost surprins de camerele de filmat și difuzat pe ProTV, marcând un final emoționant pentru parcursul său în competiție.

Pe parcursul celor 14 săptămâni petrecute în competiția Survivor All Stars, Alexandra Duli a fost remunerată cu 2.500 de euro pentru fiecare săptămână, acumulând un total de 35.000 de euro din partea ProTV. Această sumă substanțială reflectă nu doar durata șederii sale în concurs, ci și valoarea pe care rețeaua de televiziune o atribuie participanților care contribuie la dinamica și atractivitatea show-ului.

Acuzații de blat, după plecarea Alexandrei Duli

Eliminarea Alexandrei a stârnit rapid controverse în mediul online, unde telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Mulți au acuzat ProTV și producătorii emisiunii că ar fi modificat regulile Survivor All Stars în mod specific pentru a influența rezultatul duelului în favoarea Anei Porgras. Aceste acuzații pun în lumină tensiunile și pasiunile care învăluie competiția, subliniind cât de investiți sunt fanii în soarta concurenților preferați.

Iată câteva comentarii:

  • „Ce trucuri faceți! O dată trebuia să se facă jocul și câștiga Duli. I-ați dat șanse Anei”
  • „Duelul din această seară nu a fost corect. Trebuia să joace un singur joc. Care câștiga rămânea, dar s-a jucat mai mult că să câștige Ana. Precizez nu sunt fan al niciuneia, dar dreptatea nu se prea respectă în acest concurs”
  • „E un show TV regizat. Nimic nu e real. Voi chiar credeți că totul e pe bune? Fiecare a semnat un contract pe niște bani frumoși, pentru o anumită perioadă de stat în concurs. Fiecare are rolul lui, circ pe pâine”
  • „Dacă a plecat Duli, nu mă mai uit!”
  • „Mai bine pleca mimoză lui Zanni”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: