Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a investit Carmen Șerban în intervențiile estetice. Artista a scos din buzunar mii de euro

Câți bani a investit Carmen Șerban în intervențiile estetice. Artista a scos din buzunar mii de euro

Câți bani a investit Carmen Șerban în intervențiile estetice. Artista a scos din buzunar mii de euro

Carmen Șerban a investit mii de euro în intervențiile estetice. Celebra cântăreață a apelat la medicii esteticieni unde a cheltuit o mică avere. 

Câți bani a investit Carmen Șerban în intervențiile estetice. Artista a scos din buzunar mii de euro

Carmen Șerban, în vârstă de 50, nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ajuns în cabinetul medicului estetician. În ultimii trei ani, interpreta de muzică de petrecere a apelat la trei proceduri chirurgicale, pe care a plătit o mică avere. Cu toate că a trecut de prima tinerețe, artista arată mai bine ca oricând, după ce a apelat la trei intervenții estetice: una la nivelul bustului și două la față.

Aceste proceduri au fost efectuate la Timișoara, de un medic cunoscut și apreciat în domeniu. Pentru micșorarea nasului, un lifting facial și o modelare a sânilor cu ajutorul protezelor siliconice, Carmen Șerban a cheltuit în jur de 15.000 de euro.

“Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine”, a spus Carmen Șerban, potrivit click.ro.

Cum și-a câștigat Carmen Șerban banii în pandemie

Având în vedere contextul măsurilor impuse de pandemiei, artiștii nu mai pot susține concerte sau spectacole și nici să participe la evenimente cu fast, astfel că celebra cântăreață a trebuit să se reinventeze. Cântăreața și-a schimbat strategia și a luat o decizie radicală pentru a-și rotunji câștigurile în timpul pandemiei. Artista s-a apucat de video dedicații și îi merge deja foarte bine, având public chiar și de peste hotare, iar sumele sunt chiar satisfăcătoare.

Într-un interviu pentru un post de televiziune, Carmen Șerban a mărturisit că face videodedicații chiar de la ea de acasă, de pe laptop. Acestea sunt personalizate și se pliază perfect pe orice cerință a oamenilor.

”Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugam pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban”, a spus Carmen Șerban.

Mai mult, Carmen Șerban a mărturisit că inițial nu și-a dat seama de faptul că dacă făcea videodedicații pe gratis ieșea în pierdere din punct de vedere financiar, dar și al timpului, deoarece necesită multe lucruri, cum ar fi compunerea versurilor.

”Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: