Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a luat Sofia Vicoveanca pe concertul din Neamț, unde a țipat la un grup de copii dansatori

Câți bani a luat Sofia Vicoveanca pe concertul din Neamț, unde a țipat la un grup de copii dansatori

Sofia Vicoveanca, în lacrimi din cauza războiului din Ucraina și Rusia.

Artista Sofia Vicoveanca a șocat pe toată lumea cu ieșirea nervoasă de la Festivalul Haiducilor din județul Neamț. Atunci, îndrăgita interpretă de muzică popular a țipat la un grup de copii dansatori, care se prinseseră într-o horă în fața scenei. S-a aflat acum câți bani a luat pe concertul în care a răbufnit.

Sofia Vicoveanca este una dintre artistele de renume din România, fiind foarte apreciată de public pentru vocea sa. Recent, însă, aceasta a avut o ieșire nervoasă la unul dintre spectacole sale, fapt pentru a ajuns să fie aspru criticată. Dar iată și cât a încasat artista pentru concertul din Neamț.

Câți bani a luat Sofia Vicoveanca pe concertul din Neamț, unde a țipat la un grup de copii

Tensionată, Sofia Vicoveanca a avut o reacție nervoasă chiar în fața publicului pentru care cânta. Invitată de onoare la Festivalul Haiducilor din județul Neamț, artista a țipat la un grup de copii dansatori, pe care i-a alungat din fața scenei pentru că au îndrăznit să încingă o horă.

Se pare că artista a fost deranjată că tinerii ”i-au luat fața”, așa că la un moment dat a avut o ieșire nervoasă. Nimeni nu se aștepta să o audă pe interpreta strigând de pe scenă la grupul de copii.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat la microfon Sofia Vicoveanca, după care a continuat cântarea.

Însă, cât a câștigat Sofia Vicoveanca pe concertul de la Neamț? Artista ar fi a cerut aproximativ 1.500 de euro, mai exact în jur de 7.000 de lei. Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, aceasta ar fi suma pe care cântăreața o primește pentru un spectacole întreg.

De asemenea, în funcție de durata show-ului, artista mai „negociază” prețul, iar suma ce mai mică pe care o cere pentru o reprezentație este de 1.100 – 1.200 de euro, adică puțin peste 5.600 de lei.

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după concertul din Neamț: ”A fost foarte urât”

Cum era de așteptat, reacția Sofiei Vicoveanca a ajuns virală pe Internet. Mai mult, artista a fost criticată dur de publicul care altădată o îndrăgea.

Văzând reacțiile de după concertul din Neamț, Sofia Vicoveanca și-a cerut scuze public pentru gestul ei.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu…îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă. Îmi cer iertare, dacă nu…Dumnezeu va face dreptate”, a declarat artista, în lacrimi, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: