Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a primit Lidia Buble pentru participarea la Asia Expres. Este vorba de o sumă fabuloasă

Câți bani a primit Lidia Buble pentru participarea la Asia Expres. Este vorba de o sumă fabuloasă

Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble și-a dus iubitul actual acasă, în condițiile în care tatăl artistei nu a vrut să-l cunoască pe matinalul de la Antena 1

Lidia Buble este o vedetă foarte îndrăgită de public. Ea a intrat in sufletele românilor prin prisma talentului său,dar cu siguranță și-a câștigat mulți fani după participarea la showul Asia Express. Mulți se întreabă câți bani a încasat vedeta, iar acest lucru s-a aflat acum!

Ce sumă de bani a primit Lidia Buble pentru participarea la Asia Express

Lidia Buble și sora sa Estera sunt nedespărțite. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroase și de-alungul timpului a arătat ca are o relație foarte strânsă cu toate surorile ei. Persoana pe care a ales-o să îi fie alături în show-ul “Asia Express” a fost chiar sora ei Estera.

S-a aflat! Nu te-ai fi așteptat ca surorile Buble să încaseze împreună această sumă. Conform informațiilro apărute în presă, pentru două zile petrecute în fața camerei, pe traseul din Asia Express, Estera Buble câștigă 800 de euro. Cât despre Lidia Buble, ei bine, vedeta încasează 2000 de euro pe ediție.

N-o să vă vină să credeți ce sumă a primit Irinel Columbeanu pentru a participa la Asia Express în sezonul trecut

Anul trecut, fanii „Asia Express” au fost cu adevărat plăcut surprinși prin apariția lui Irinel Columbeanu în emisiune. Deși fostul om de afaceri a susținut că rezistența sa nu era foarte bună, Irinel Columbeanu a participat la competiție. A venit la Asia Express din cauza pedepsei pe care Radu și echipa Alex Abagiu au primit-o.

Având în vedere viteza, mâncarea și transportul sunt cruciale, adăugarea unei persoane la echipă este într-adevăr un „obstacol”. Pentru toată această experiență, Irinel Columbeanu a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro pentru o singură apariție.

Adevărul e că mi se pare genială mișcarea. Acolo mi s-a părut o adevărată provocare. Primul lucru pe care l-am făcut, după ce am făcut cunoștiță cu dânsul, a fost să-l întreb ”v-ați uitat la Asia Express? Știți cu ce se mănâncă aici, ce avem de făcut?”, a zis că da, s-a uitat toată primăvara. Mie mi se pare foarte comic tot momentul, de la început până la final. Noi ne-am folosit de dânsul, chiar ne-am folosit. „, a povestit Alex Abagiu într-un interviu.

Etichete: