Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu începe să-și revină. Fostul milionar a fost surprins în compania a două tinere, cu mașina și cu șofer personal

Irinel Columbeanu începe să-și revină. Fostul milionar a fost surprins în compania a două tinere, cu mașina și cu șofer personal

GALERIE FOTO (5) Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu începe să-și revină. Deși și-a pierdut toată avea și a fost nevoit să se mute într-un apartament modest, Irinel Columbeanu pare că, ușor, ușor își revine. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost surprins în compania a două tinere, cu mașina și șofer personal. Această imagine este comună pentru Irinel Columbeanu, având în vedere că în anii trecuti, afaceristul o ținea numai în petreceri, fiind înconjurat numai de femei.

Irinel Columbeanu începe să-și revină. Fostul milionar a fost surprins în compania a două tinere, cu mașina și cu șofer personal

Irinel Columbeanu începe să-și revină. Viața fostului soț al Monicăi Gabor s-a transformat radical în ultimii ani. Acesta și-a pierdut banii și afacerile, fiind nevoit să se mute într-un apartament modest din Colentina. De asemenea, miliardarul de la Izvorani, conduce o mașină la mâna a doua. Cu toate astea, Irinel Columbeanu este un om puternic care nu se lasă doborât atât de ușor.Iar acest lucru îl demonstrează ultimele imagini, în care a fost surprins.

Potrivit Cancan.ro, Irinel Columbeanu se afla în zona de Nord a Capitalei cu mașina condusă de șofer, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat de mult timp. Mai mult, alături de fostul afacerist erau și două tinere. Așadar, mulți se întreabă dacă nu cumva Irinel Columbeanu a renăscut din cenușă și și-a pus pe picioare afacerile. Ei bine, timpul va demonstra dacă fostul afacerist a revenit la statutul de odinioară.

Irinel Columbeanu și cele două tinere au ajuns în parcarea unui mall din București cu Range Velar, care valorează 50.000 euro. Șoferul s-a dat jos din mașină și i-a deschis ușa lui Irinel, exact ca pe vremuri. Fostul soț al Monicăi Gabor a ieșit din mașină, după care cei patru s-au plimbat prin zonă, după care au intrat într-un restaurant aflat în complexul rezidențial din nordul Capitalei în care locuiește în prezent acesta. La restaurant, cei patru s-au distrat, au mâncat și s-au simțit bine. La scurt timp, aceștia au plecat spre mașină, iar destinația a fost apartamentului lui Ion Columbeanu.

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru petrecerile de top organizate

În 2008, Irinel Columbeanu deținea o avere de 60 milioane de euro, iar în 2007, suma era de 150 milioane de euro. În 2009, au fost înregistrate aproximativ 7 milioane de euro, iar cu timpul banii din conturile afaceristule au scăzut dramatic. Cu toate astea, Irinel Columbeanu a declarat în cadrul unei emisiuni că nu își pierde speranța. ”Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul milionar declara că a căpătat un nou obicei, iar o asemenea activitate nu îi ocupa timpul în vremurile mai bune. ”Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini”, a spus Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: