Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au încasat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute

Câți bani au încasat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute

Brigitte Sfat

Brigitte și Florin Patsramă nu trăiesc chiar cea mai roz perioadă din viața lor deoarece au mari probleme cu Poliția. Cei doi sunt cercetați în cazul unui dosar penal în privința afacerii lor cu măști contrafăcute. Soții au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile și și-au recunoscut fapta, precizând că nu știau că măștile contrafăcute reprezintă o ilegalitate. Abia acum s-a aflatcare a fost profitul câștigat de cei doi din această afacere.

Câți bani au încasat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști

În luna iulie a acestui an, Brigitte și Florin Pastramă s-au trezit cu mascații în casă. Motivul este afacerea pe care cei doi au dezvoltat-o pe timpul pandemiei. Aceștia au profitat de criza sanitară și au comercializat măști contrafăcute, care mai mult de atât, promiteau a fi de brand. Pe tot parcursul anului 2020 au vândut sute de măști la prețuri de 70 și 90 de lei. Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile, după ce și-au recunoscut fapta, dar aceștia au spus că nu au știut că fac o faptă ilegală.

Anchetatorii care ua venit  la locuința celor doi soți au mai descoperit că măștile inscripționate cu logo-urile unor branduri celebre nu aveau și acte care să ateste originalitatea lor. Oamenii legii urmează ca să trimită o parte dintre măști în Franța, mai exact la „brandul mamă” pentru a atesta originalitatea lor.

Potrivit surselor din presă, cei doi soți ar fi făcut un profit consistent din această afacere cu măști contrafăcute. Profitul încasat de cei doi în urma vânzării măștilor ar fi fost de aproximativ 17.000 de euro. Încă o parte proastă pentru Brigitte Pastramă este faptul că datoriile firmei sunt enorme, iar frumosa brunetă avea de recuperat creanțe de 423.049 lei, conform datelor de la Ministerul Finanțelor.

Ce au declarat cei doi despre acuzațiile care le sunt aduse

Brigitte și Florin Pastramă au ieșit public să vorbească despre cele întâmplate imediat după ce mascații au intrat în casă. Cei doi au delcarat că nu știau că fac ceva ilegal. Cuplul precizează că au vândut obiecte de uz sanitar. Brigitte Pastramă spune că răutatea oamenilor care au crezut că s-au îmbogățit din acest lucru i-a făcut să ajungă pe mâna polițiștilor.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră.„, a fost declarația Brigittei Pastramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: