Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au încasat Daiana Anghel și Sorin Gonțea de la Power Couple, după ce au câștigat marea finală. Antena 1 le-a umplut conturile

Câți bani au încasat Daiana Anghel și Sorin Gonțea de la Power Couple, după ce au câștigat marea finală. Antena 1 le-a umplut conturile

Marea finală a emisiunii Power Couple România, difuzată miercuri, 13 martie, pe Antena 1, a adus în prim-plan triumful iubirii și al rezilienței. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după o serie de probe care mai de care mai solicitante, au fost încoronați câștigătorii primului sezon, plecând acasă nu doar cu trofeul, ci și cu un premiu substanțial în bani.

Concursul, care a testat compatibilitatea și rezistența cuplurilor participante, a culminat într-o finală emoționantă unde Daiana Anghel și Sorin Gonțea, împreună cu alte două cupluri – Anamaria și Tudor Ionescu, Oana Matache și Radu Siffredi – s-au luptat pentru marele premiu. Proba finală a fost una de rezistență, în care concurenții au fost nevoiți să susțină o greutate considerabilă în timp ce erau expuși la condiții meteorologice extreme: căldură, ploi torențiale, vânt și ninsoare.

Câți bani au încasat Daiana Anghel și Sorin Gonțea de la Power Couple

Anamaria și Tudor Ionescu au fost primii care au cedat, urmați de Oana Matache și Radu Siffredi, lăsându-i pe Daiana și Sorin să triumfe. Efortul lor, determinarea și modul în care au făcut față împreună tuturor provocărilor le-au adus nu doar admirația publicului, dar și premiul cel mare.

Dragostea care durează de mai bine de un deceniu între Daiana și Sorin a fost testată în numeroase rânduri pe parcursul competiției, dar și-a dovedit forța și autenticitatea. Premiul câștigat, în valoare de 50.000 de euro, vine ca o recunoaștere a angajamentului lor față de relație și a abilității de a lucra împreună ca o echipă.

„Nu e punctul nostru forte să memorăm datele importante ale relație. Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas.

Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp.”, a spus Daiana Anghel la AntenaPlay.

Concurenții și-au depășit temerile

Daiana Anghel, cunoscută pentru activitatea sa de creatoare de conținut, a împărtășit câteva gânduri despre experiența lor în Power Couple România. Competiția a supus-o unor provocări dificile, inclusiv unele care i-au stârnit frica de înălțime, testându-i astfel limitele și încrederea în partenerul ei.

Câștigul lor în Power Couple România nu este doar o victorie financiară, ci și o dovadă a puterii relației lor. Acest triumf le oferă nu doar recunoașterea și aprecierea publică, ci și resursele necesare pentru a-și construi un viitor împreună, poate chiar pentru a-și realiza unele dintre visele și proiectele pe care le-au amânat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: