Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au încasat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au câștigat America Express 2023. Onorariul lor nu s-a oprit doar la marele premiu de 30.000 de euro

Câți bani au încasat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au câștigat America Express 2023. Onorariul lor nu s-a oprit doar la marele premiu de 30.000 de euro

Sezonul 6 al emisiunii „America Express – Drumul Soarelui” a sosit la final, desemnând câștigătorii aventurii ce s-a desfășurat pe meleaguri exotice din America Latină. Cu un traseu prin Columbia, Ecuador și Argentina, echipele, alcătuite din personalități diverse, au străbătut un drum presărat cu provocări și aventuri spectaculoase, toate pentru a obține prestigiosul premiu oferit de această competiție unică.

Marea finală a emisiunii, care a avut loc în Buenos Aires, Argentina, a adus cu sine un climax de provocări ce au pus la încercare perseverența și inteligența concurenților. După traversarea înțeleaptă a teritoriilor Columbia și Ecuador, echipele au trebuit să-și dovedească în finală că sunt cu adevărat demne de a obține titlul de câștigătoare al „America Express – Drumul Soarelui” în 2023.

Câți bani au primit, de fapt, Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Câștigătoarele acestei ediții sunt Sânziana Negru și Laura Giurcanu, două personalități care au demonstrat curaj, spirit de echipă și abilități impresionante în fața provocărilor variate din cadrul competiției. Marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, a fost răsplata binemeritată pentru eforturile și dedicarea lor pe parcursul aventurii pline de neprevăzut.

Interesant este și aspectul financiar al acestei victorii. Dacă inițial premiul în bani era de 30.000 de euro, speculațiile din presa mondenă aduc la suprafață posibilitatea ca vedetele să fi primit, în plus, sume semnificative pentru fiecare etapă a competiției. Astfel, fiecare dintre ele ar fi adunat în jurul sumei de 35.000 de euro, transformând victoria într-un triumf și mai dulce.

Copiii Andreei Esca au fost remunerați pe măsură

Gala de premiere a fost întreruptă de sosirea rapidă a fraților Eram, Alexia și Aris, care, cu un fair-play admirabil, au transmis felicitări sincere celor două câștigătoare, imortalizând momentul cu îmbrățișări încărcate de respect. Premiul oferit a fost unul impresionant, în valoare de 30.000 de euro, o recompensă pe măsură pentru efortul depus pe Drumul Soarelui.

Cu toate că Alexia și Aris Eram nu au reușit să obțină trofeul suprem, au plecat din competiție cu satisfacția unei experiențe bogate și cu buzunarele pline. Surse din presă dezvăluie că frații au beneficiat de o recompensă financiară substanțială în urma participării lor la această aventură captivantă. Potrivit informațiilor obținute, fiecare dintre ei a fost remunerat cu 2.500 de euro pentru fiecare etapă parcursă. Luând în calcul cele 10 etape ale competiției, fiecare a primit astfel 25.000 de euro. Astfel, suma totală învârtită a fost de 50.000 de euro, o recompensă considerabilă pentru efortul și determinarea de care au dat dovadă de-a lungul Drumului Soarelui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: