Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani câștigă Dani Mocanu într-o lună din Youtube. Are zeci de milioane de vizualizări!

Câți bani câștigă Dani Mocanu într-o lună din Youtube. Are zeci de milioane de vizualizări!

Cu 3,3 milioane de abonați pe Youtube, Dani Mocanu ajunge mereu pe locul 1 în trending atunci când scoate o piesă nouă. Fanii sunt în extaz, iar manelistul reușește să îi țină în priză permanent pe rețelele sociale. Dar câți bani câștigă Dani Mocanu într-o lună din Youtube?

Dani Mocanu, zeci de milioane de vizualizări la fiecare clip pe Youtube

Dani Mocanu este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Dani Mocanu a fost întrebat de fanii lui, pe Instagram, câți copii are. Sincer și asumat, manelistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Câți copii are Dani Mocanu. Manelistul nu le mai știe numărul

Chiar dacă este deschis cu fanii săi din mediul online, Dani Mocanu a fost discret cu viața sa de familie. Recent, internauții l-au întrebat câți copii are. Cu toate astea, răspunsul manelistului a fost unul ușor interpretabil. Dani Mocanu bănuiește că ar avea cinci copii. „Trei fete și cred că… doi băieți”, a scris artistul pe contul său de Instagram.
Manelistul a precizat că acasă totul e diferit, mai ales că locuiește alături de părinții și fiicele sale. „Nu, nu, niciodată. Acasă nu am nevoie de mine, acasă sunt fetele mele, familia mea, părinții mei, frații mei, acolo e un loc mai sensibil unde nu poate fi atins. Că mă îndrăgostesc eu mă îndrăgostesc în afara porții mele, știi ce zic.”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu, peste 3,3 milioane de abonaţi pe Youtube

Dani Mocanu are peste 3,3 milioane de abonaţi, ceea ce înseamnă că şi venitul lui este unul îmbucurător în fiecare lună. Manelistul ocupă un loc fruntaş în clasamentul cântăreților din România la numărul de abonaţi, semn că oamenii îl plac şi vor mereu să fie la curent cu muzica lui.

Câți bani câștigă Dani Mocanu într-o lună din Youtube. Are zeci de milioane de vizualizări!

Potrivit site-ului socialblade.com, câştigul lunar al lui Dani Mocanu este între 4.500 şi 72.100 de dolari. Făcând o medie, însă, Dani Mocanu câştigă aproximativ 10.000 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă 120.000 de dolari pe an din Youtube. Chiar dacă par foarte mulţi bani, ei bine, dacă Dani Mocanu ar fi locuit în America, câştigurile lui anuale din Youtube ar fi fost mult mai mari, aproximativ 865.000 de dolari, asta pentru că reclama este plătită mult mai avantajos peste Ocean.

Dani Mocanu, săltat de polițiști

Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. Poliţiştii au făcut joi dimineaţă (28 iulie) percheziţii la casa din Argeş a cântăreţului. Totul după ce câteva imagini, cu un scandal în care a fost implicat manelistul, au fost postate pe internet. Scenele au ajuns în atenția polițiștilor. Conform informaţiilor Observator, Dani Mocanu a fost săltat de poliţie şi dus la Mureş. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe data de 15 iunie, spun surse din anchetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: